7,4 249 tys. ocen
7,4 10 1 248581
6,0 33 krytyków
Constantine
powrót do forum filmu Constantine

pierwszy raz widziałem postać którą gra,
a nie aktora próbującego zagrać rolę.
Serdeczne klapsy dla niego

Piekny_Roman

......on jest dobrym aktorem,prosze pooglądać chociażby Moje własne Idaho, ijakby pominięty w jego dorobku film Przez ciemne zwierciadło świetnie zagrane role i piękne filmy,może nie ma on sympatii krytyków, ktos nazwał go ..drewnianym ....itak się to do niego "przykleiło" uważam niesłusznie!!!! proszę zwrócic uwagę na Estwooda,taki oszczędny w slowach, w mimice, ajaki doceniany ,nawet zastanawiam się za co ,chociż lubię kilka jego wcześniejszych filmów,to właśnie on jest dla mnie tak jakby drewniany ,ale cóz taki jego styl,jeszcze raz polecam w/w filmy dostepne na you tube w wersji pl, co do r Reevesa,ma jeszcze kilka bardzo dobrych filmow

ocenił(a) film na 7
martusiaa_85

Moje Własne Idaho - ten film akurat mi umknął...
ale Zwierciadło oglądałem i nie sądzę że dobrze tam zagrał.
W Królach Ulicy natomiast nieźle sobie poradził.
Nie chcę się Reevesa za bardzo czepiać bo siłą rzeczy go lubię (albo może filmy w których gra?) ale np. w Matrixie, a głównie w jego kontynuacjach pokazał jak bardzo nie umie grać.
Z drugiej strony mimo nieprzychylnych opinii cały czas dostaje role w niezłych filmach.

A Eastwood faktycznie jest zawsze Eastwoodem bo gra praktycznie non stop postacie tego samego pokroju.
Ale dla niego takie role są widocznie skrojone bo wg mnie wypada w nich
rewelacyjnie i zajeb... mi się go cały czas ogląda.
Ale może to być też kwestia gustu