Nie wiem czy już ktoś o tym pisał, bo nie chce mi się czytać, ale proponuje zostać w kinie do końca - po napisach jest można by tak powiedzieć - zakończenie filmu, nie zdradze go wam - sami zobaczcie ;) ( płacimy za bilety - to mamy prawo zostać do końca)
I co ja teraz zrobie.przyznam sie że wyszedłem z kina w trakcie napisów,a niestety nie mam filmu w wersji z napisami.Przez ciebie teraz nie zasne:)lepiej zdradź co to za tajemnica.Tak będzie dla ciebe najlepiej....
No właśnie znajomy był na tym w kinie 2 tygodnie temu i też na napisach nie został i dopiero później dowiedział się że jest coś po napisach.
Ej! Niezgadzam się na takie rozwiązanie! Jak zacząłeś temat to skończ i powiedz co było dalej! Jak ja mam się inaczej dowiedzieć, hm?
W niektórych kinach (np. w moim małym miasteczku) przerywają napisy (bo większość ludzi wychodzi), więc siłą rzeczy nie mogłam obejrzeć do końca :(. Może więc zdradziłbyś? Proszę :).
Nie męcz ludzi.Jeden dzień wystarczy.Przeca widzisz że nie możemy sie inaczej o tym dowiedzieć jak od ciebie.HALO HALO komunikat Ktokolwiek wie coś na dany temat niech sie wysili i napisze co jest za tymi napisami.W ramach nagrody proponuje......spokój duszy i głęboką satysfakcje:)
Super! Wczoraj akurat bylam na filmie. Uparcie siedzialam na napisach, ale juz przy scenariuszu zasloneli ekran, wiec nie mialam innego wyjscia jak wstac i pojsc z innymi. Wiec sie zlituj i powiedz, co tam takiego bylo.
Żeby nie było,podejrzewałem kolege o to od samego początku:)Ale dlaczego w takim razie nikt nie może tego zaprzeczyć,nikt nie ma filmu w wersji z napisami końcowymi?
no! ja tez siedziałam do końca, niezły obrót spraw, potoczyło sie wszytsko szybko, jak ktos oglądał to wie :P warto było ;)
No to się załamałem mam film, ogladałem 200 razy a napisów koncowych mi brak. Prze ciebie nie zasne gadaj co jest po napisach.
ale w zgredy jestescie jak jest cos to powiedzice bo ja w kinie siedziałam do konca i nic nie było moz u mnie tego nie puscili
Siedziałeś do końca i nic nie było mówisz.Wtakim razie kolega nib187 zrobił nam zapewne świetny kawał prima aprilis.Bezlitośnie wykorzystał fakt że części osób ten film sie spodobał.Ah ty nie dobry....ale wybaczam Ci:)
Hmmm... Widziałem "Constantine" do samego końca - tego po napisach... I... Kolega zakładający ten temat nie zrobił sobie pierwszokwietniowego żartu - tam naprawdę jest jeszcze coś... :D Malusie, ale jest.
to normalnie ide walczyc do kina, o zwrot pieniedzy aaaaaaaa i nie wiem co było na koncu ******
heheh nie mowcie ze naprawde to łykneliscie :D facet z was zazartowal w prima aprilis :)
Proszę Państwa !! Witam Ponownie !! Nie odwiedzałem tego filmu(tej strony z tym filmem) i dlatego nie mogłem rozwiać waszych wątpliwości !!!! Za co niezmiernie wszystkich przepraszam !!! No i WYJAŚNIAM : na końcu, po napisach ( no w sumie nic wielkiego,ale...) jest następująca scena: szanowny pan Constantine stoi nad grobem swego zmarłego, młodego pomocnika, kładzie na nim swoją zapalniczkę jednocześnie mówiąc (juz dokładnie nie pamiętam) "This is for you kid" , odwraca się , widać betonowy grób na którym stoi uskrzydlony dzieciak, Reeves uśmiecha się lekko, nie całkiem obraca głowe w jego stronę, a dzieciak odlatuje....i koniec
?? Powaga? Latający dzieciak?
No ale patrz jak musieliśmy sie nagadać...
Jednak wybaczamy. A przynajmniej ja wybaczam, no i dziękuje! :)
Śmieszna sprawa ,już sie bałem że to naprawde był żart...ale wszystko skończyło sie dobrze:)Pozdrowienia dla wszystkich
Kurcze, a własnie wczoraj byłam w kinie, że tez nie przeczytałam tego wczesniej! Bo oczywiście wyszłam na napisach. Przynajmniej teraz wiem, co tam po tych napisach się kryje, dzięki. :)
Co jeszcze ciekawe na nagrobku pisze "Chas Kramer" a jak wiadomo pomocnik Constantine'a nazywał się nieco inaczej - Chas Chandler, choć nie wiem czy przypadkiem nie wypowiada on w jednej ze scen, siedząc w samochodzie takich słów jak "This is Kramer. Chas Kramer. Asshole"... A Constantine mówi raczej "You did good, kid".
Hmm... Z tym Chasem co coś nie teges jest... Na Stronach FilmWebu występuje postać "Chaz Chandler", natomiast w filmie jest "Chas Kramer". :)
siedziałam twardo do konca przez moment myslalam, ze kogos zbluzgam, ale scena NAPRAWDE istnieje! :) dzieki za podpowiedz! ;)
Co znaczy tylko tyle że dzieciak dostał skrzydła, albo był mieszańcem ( czyt. aniołem ). Zasadniczo nic szczególnego, no chyba że zajął miejsce Gabriela :)