7,4 249 tys. ocen
7,4 10 1 248589
6,0 33 krytyków
Constantine
powrót do forum filmu Constantine

Nie wiem czy już ktoś o tym pisał, bo nie chce mi się czytać, ale proponuje zostać w kinie do końca - po napisach jest można by tak powiedzieć - zakończenie filmu, nie zdradze go wam - sami zobaczcie ;) ( płacimy za bilety - to mamy prawo zostać do końca)

użytkownik usunięty
nib187

I co ja teraz zrobie.przyznam sie że wyszedłem z kina w trakcie napisów,a niestety nie mam filmu w wersji z napisami.Przez ciebie teraz nie zasne:)lepiej zdradź co to za tajemnica.Tak będzie dla ciebe najlepiej....

No właśnie znajomy był na tym w kinie 2 tygodnie temu i też na napisach nie został i dopiero później dowiedział się że jest coś po napisach.

ocenił(a) film na 7
Deterministic

Ej! Niezgadzam się na takie rozwiązanie! Jak zacząłeś temat to skończ i powiedz co było dalej! Jak ja mam się inaczej dowiedzieć, hm?

ocenił(a) film na 7
nib187

no właśnie!
ja też proszę o dokończenie!

użytkownik usunięty
nib187

W niektórych kinach (np. w moim małym miasteczku) przerywają napisy (bo większość ludzi wychodzi), więc siłą rzeczy nie mogłam obejrzeć do końca :(. Może więc zdradziłbyś? Proszę :).

użytkownik usunięty

Nie męcz ludzi.Jeden dzień wystarczy.Przeca widzisz że nie możemy sie inaczej o tym dowiedzieć jak od ciebie.HALO HALO komunikat Ktokolwiek wie coś na dany temat niech sie wysili i napisze co jest za tymi napisami.W ramach nagrody proponuje......spokój duszy i głęboką satysfakcje:)

użytkownik usunięty

A jaknie chcesz nikomu powiedzieć to powiedz to chociaż mi:) dzieniek85@o2.pl

ocenił(a) film na 7

Dzieniek Ty cwaniaczku, co to za próba konspiracji!? Oj, nieładnie....

nib187

Super! Wczoraj akurat bylam na filmie. Uparcie siedzialam na napisach, ale juz przy scenariuszu zasloneli ekran, wiec nie mialam innego wyjscia jak wstac i pojsc z innymi. Wiec sie zlituj i powiedz, co tam takiego bylo.

nib187

Rany, ludzie. Facet świętuje Prima Aprilis a wy na poważnie. Przynajmniej tak mi sie wydaje. :)

użytkownik usunięty
Jester_2

Żeby nie było,podejrzewałem kolege o to od samego początku:)Ale dlaczego w takim razie nikt nie może tego zaprzeczyć,nikt nie ma filmu w wersji z napisami końcowymi?

ocenił(a) film na 8
nib187

no! ja tez siedziałam do końca, niezły obrót spraw, potoczyło sie wszytsko szybko, jak ktos oglądał to wie :P warto było ;)

Divian

No to się załamałem mam film, ogladałem 200 razy a napisów koncowych mi brak. Prze ciebie nie zasne gadaj co jest po napisach.

ocenił(a) film na 8
Darandol

ale w zgredy jestescie jak jest cos to powiedzice bo ja w kinie siedziałam do konca i nic nie było moz u mnie tego nie puscili

użytkownik usunięty
karolaaaaaa

Siedziałeś do końca i nic nie było mówisz.Wtakim razie kolega nib187 zrobił nam zapewne świetny kawał prima aprilis.Bezlitośnie wykorzystał fakt że części osób ten film sie spodobał.Ah ty nie dobry....ale wybaczam Ci:)

ocenił(a) film na 9
nib187

Hmmm... Widziałem "Constantine" do samego końca - tego po napisach... I... Kolega zakładający ten temat nie zrobił sobie pierwszokwietniowego żartu - tam naprawdę jest jeszcze coś... :D Malusie, ale jest.

ocenił(a) film na 8
Ecnelis

to normalnie ide walczyc do kina, o zwrot pieniedzy aaaaaaaa i nie wiem co było na koncu ******

ocenił(a) film na 6
nib187

heheh nie mowcie ze naprawde to łykneliscie :D facet z was zazartowal w prima aprilis :)

____16

Proszę Państwa !! Witam Ponownie !! Nie odwiedzałem tego filmu(tej strony z tym filmem) i dlatego nie mogłem rozwiać waszych wątpliwości !!!! Za co niezmiernie wszystkich przepraszam !!! No i WYJAŚNIAM : na końcu, po napisach ( no w sumie nic wielkiego,ale...) jest następująca scena: szanowny pan Constantine stoi nad grobem swego zmarłego, młodego pomocnika, kładzie na nim swoją zapalniczkę jednocześnie mówiąc (juz dokładnie nie pamiętam) "This is for you kid" , odwraca się , widać betonowy grób na którym stoi uskrzydlony dzieciak, Reeves uśmiecha się lekko, nie całkiem obraca głowe w jego stronę, a dzieciak odlatuje....i koniec

ocenił(a) film na 7
nib187

?? Powaga? Latający dzieciak?
No ale patrz jak musieliśmy sie nagadać...
Jednak wybaczamy. A przynajmniej ja wybaczam, no i dziękuje! :)

ocenił(a) film na 10
darkgate

żartujecie chyba ??????? to prawda ??????? !!!!!!!!

użytkownik usunięty
darkgate

Śmieszna sprawa ,już sie bałem że to naprawde był żart...ale wszystko skończyło sie dobrze:)Pozdrowienia dla wszystkich

ocenił(a) film na 10

to prawda czy nie bo już się pogubiłam :)

nib187

Kurcze, a własnie wczoraj byłam w kinie, że tez nie przeczytałam tego wczesniej! Bo oczywiście wyszłam na napisach. Przynajmniej teraz wiem, co tam po tych napisach się kryje, dzięki. :)

ocenił(a) film na 9
____16

Co jeszcze ciekawe na nagrobku pisze "Chas Kramer" a jak wiadomo pomocnik Constantine'a nazywał się nieco inaczej - Chas Chandler, choć nie wiem czy przypadkiem nie wypowiada on w jednej ze scen, siedząc w samochodzie takich słów jak "This is Kramer. Chas Kramer. Asshole"... A Constantine mówi raczej "You did good, kid".

ocenił(a) film na 9
Ecnelis

Hmm... Z tym Chasem co coś nie teges jest... Na Stronach FilmWebu występuje postać "Chaz Chandler", natomiast w filmie jest "Chas Kramer". :)

nib187

siedziałam twardo do konca przez moment myslalam, ze kogos zbluzgam, ale scena NAPRAWDE istnieje! :) dzieki za podpowiedz! ;)

użytkownik usunięty
nib187

istnieje instnieje :D
dzieciak sobie odlecial :)

ocenił(a) film na 10

Co znaczy tylko tyle że dzieciak dostał skrzydła, albo był mieszańcem ( czyt. aniołem ). Zasadniczo nic szczególnego, no chyba że zajął miejsce Gabriela :)

użytkownik usunięty
Zerocool

heheh. ja usilowalam zostac do konca, ale mi zaslonili, wiec poszlam ;/