Świetne zdjęcia, muzyka - wszystko tak jak lubię. A potem pojawia się główny bohater i zaczyna się chała. Odradzam.
ze co ??? ze niby SLODKI I BOSKI KEANU REEVES psuje wszystko ???
idz sie LECZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sama (lub sam) idż się lecz. Leczyć musiał bym się gdyby facet mi się zaczął podobać. A że się tobie podoba? .... trudno(miłość nie wybiera). Ale ja nie o "SLODKIM KEANU", tylko o postaci którą ta chodząca "SŁODYCZ" gra. Jej cienizna nie wynika nawet z gry twojej "boskiej SŁODYCZY", lecz z nędzy scenariusza tej jak się okazuje już po kilku minutach oglądania beznadziejnej szmiry, która jak sądzę ze względu na twój bardzo młody wiek przyprawia cię o drżenie kolan:))
nie !!!!
film nie przyprawia mnie o drrzenie kolan !!! ja sie leczyc nie musze.... ale skoro ty chcesz to prosze bardzo... sorki wogole, ze tak najechalam na Ciebie ale jakos mnie tak naszlo....
a film jest bardzo fany xD choc trzeba go obejrzec kilka razy, zeby zrozumiec do konca.... no coz...
jest w nim tylko jedno cos czego nie rozumie :P
sadzilam, ze ten nedzny biznesmenik jest diablem.... a tu zonk.....
okazuje sie, ze to tylko jakis pomocnik ??? czy cos w tym stylu...
a i Keanu naprawde jest Boski xD tylko, ze wcale sie w nim nie zakochalam ...... bo jak tu mozna mowic o zakochaniu skoro sie kogos nie zna !!!!
i to by bylo na tyle......
pozdro i sorki jezeli Cie obrazilam ;*;*;*;*
ja sie zgadzam z 22 :ten film ma tylko fajny początek ,no i teraz dopiero zdałam sobie sprawe ,ze rzeczywiście ,gdy główny bohater pojawia sie zaczyna być nudny :PPP
Keanu Reeves psuje film?
a niby kto by go nie zepsuł twojim szanownym zdaniem?
Keanu gra reweleacyjnie:)
pozdro fani keanu:)
Keanu Reeves to dobry a nawet świetny aktor jak poradził sobie z rolą Constantina to nie wiem jeszcze nie oglądałam.... musze szybko nadrobić zaległości...........
tak Keanu jest SWIETNY xD
iwogole gra super xD
tylko jak ktos widzial Trylogie Matrix to Constantine juz nie jest takie fajne ;P
jest tam troche Matrix'a no i ten sam aktor :P
caly czas sie wszystko z Matriox kojarzy :P
przynajmiej mi xD
a Constantine faktycznie momentami jest nudne :P