ok, fajny pomysł, ale to niemożliwe,żeby drogą płciową przeniosła się taka choroba,przez którą człowiek gnije. Dodatkowo nie wyjaśniło się co to był za koleś z którym ona się bzykneła
Własnie myslałam, że wyjaśnia o co chodziło, co to za choroba.
Moze to jakis wius, Ale Nie wiem czy zauwazyłas? Ze ten koles na poczatku chyba ze zwłokami sie zabawia, ale to juz tylko moje domysły, moze przez to ta choroba.
Strasznie duzo niedopowiedzeń. Ale film całkiem całkiem
Może taki wirus w czasie najbliższym zacznie naprawdę istnieć, wtedy zmniejszy się procent nierządników na świecie xD
Myślę, że jest to równie niemożliwe, co ożywione dzięki odpadom radioaktywnym zwłoki w innych filmach o zombie. ;)
A możliwe jest żeby przy pomocy starych sentecji łacińskich zmarli wstali z grobów? A możliwe jest, że potwór z koszmarów ożywa i zabija we śnie? Albo, że 12letni topielec zamienia się w 2 metrowe zombie w masce hokejowej? Serio doszukujesz sie realizmu w horrorze? Po co? W jakim celu? To intrygujące.
wklepsobie w gugle syfilis (czyli kile) i zerknij na zdjecia ;) odradzam spozywanie posilkow wtym samym czasie jesli masz slaby zoladek ;)