PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655119}
5,0 3,0 tys. ocen
5,0 10 1 3034
5,7 6 krytyków
Contracted
powrót do forum filmu Contracted

ok, fajny pomysł, ale to niemożliwe,żeby drogą płciową przeniosła się taka choroba,przez którą człowiek gnije. Dodatkowo nie wyjaśniło się co to był za koleś z którym ona się bzykneła

ocenił(a) film na 6
dzoana69

Własnie myslałam, że wyjaśnia o co chodziło, co to za choroba.
Moze to jakis wius, Ale Nie wiem czy zauwazyłas? Ze ten koles na poczatku chyba ze zwłokami sie zabawia, ale to juz tylko moje domysły, moze przez to ta choroba.
Strasznie duzo niedopowiedzeń. Ale film całkiem całkiem

puma1775

Może taki wirus w czasie najbliższym zacznie naprawdę istnieć, wtedy zmniejszy się procent nierządników na świecie xD

ocenił(a) film na 6
dzoana69

Dokładnie, i wez sie z kims przespij ;p

puma1775

hahahahha ;D

ocenił(a) film na 5
dzoana69

fajnie by bylo gdyby zmniejszyl sie tez procent idiotow na swiecie. ;]

ocenił(a) film na 5
dzoana69

Myślę, że jest to równie niemożliwe, co ożywione dzięki odpadom radioaktywnym zwłoki w innych filmach o zombie. ;)

ocenił(a) film na 5
KinoManiack

Oj przestań, czepiasz się xD

ocenił(a) film na 5
dzoana69

A możliwe jest żeby przy pomocy starych sentecji łacińskich zmarli wstali z grobów? A możliwe jest, że potwór z koszmarów ożywa i zabija we śnie? Albo, że 12letni topielec zamienia się w 2 metrowe zombie w masce hokejowej? Serio doszukujesz sie realizmu w horrorze? Po co? W jakim celu? To intrygujące.

dzoana69

wklepsobie w gugle syfilis (czyli kile) i zerknij na zdjecia ;) odradzam spozywanie posilkow wtym samym czasie jesli masz slaby zoladek ;)

ocenił(a) film na 6
dzoana69

W drugiej czesci jest pokazane kim jest ten zarażacz poczatkowy.

dzoana69

Nie? Ha ha ha. Kila-pierwsza z brzegu choroba, czlowiek gnije az mu nos i uszy odpadaja