PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502583}
6,1 29 tys. ocen
6,1 10 1 29256
4,2 12 krytyków
Cop Out: Fujary na tropie
powrót do forum filmu Cop Out: Fujary na tropie

przy piwie ze znajomymi - smiechu non stop , zdecydowanie polecam !!

Kono86

znaczy ze co najpierw sie zaprawic a potem ogladac ?? na trzezwo nie da rady ??

whiskas

:D film taki sobie...

Kono86

Kono86 - Zgadzam się z tobą człowieku!
whiskas - jedno piwo czy dwa nie musi sprawić, że ktoś jest pijany.

ocenił(a) film na 6
Kono86

Ten film jest tak głupi, ze aż fajny. Może mało kevinosmithowy, ale z drugiej strony. który reżyser by sobie pozwolił na:
a) długaśne dyskusje o rozkoszach minety
b) jawne zżynanie ze wszystkich filmów akcji z Bruce'm Willisem. Zaraz, zaraz, przecież on tu zagrał!
c) jawne zżynanie ze wszystkich filmów z Eddiem M. Nie, on nie zagrał.
d) Danny Glover też nie.
e) ale Jason Lee - zagrał. To może nie jest aktor nawet, ale w takich rólkach jest wielki.

Zapomniałbym, jest jeszcze latynoski gang. Jak z nagradzanych filmów gang. Taki życiowy bardzo.

ocenił(a) film na 7
Kono86

no bo przy znajomych trzeba pokazac jak kto sie smieje, a sam na sam z filmem pewnie mina caly czas taka sama :)
pzodrawiam

ocenił(a) film na 8
Kono86

a mi podszedl nawet bez piwa! fajna luxna komedia, oczywisice dla ludzi do lat 40, bo dla pozostałej częsci za szybko 'akcja' się zmienia.

ocenił(a) film na 10
mlodyg23

ja też na trzezwo i az boje sie pomyslec co by było po paru bro:)polecam idealna komedia z swietna muzyczka w tle:P hit:)a co do Willisa ta komedia pokazuje że dobry aktos zagra każda role:)

ocenił(a) film na 3
Kono86

Moim zdaniem ten film jest tragicznie słaby jak na Kevina Smitha, a Tracy Morgan irytował mnie tak że kilkakrotnie chciałem rzucić czymś w monitor. Willis ma wielki komediowy potencjał ale akurat tu go specjalnie nie pokazał..