PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502583}
6,1 29 tys. ocen
6,1 10 1 29256
4,2 12 krytyków
Cop Out: Fujary na tropie
powrót do forum filmu Cop Out: Fujary na tropie

najgorszy w 2010

ocenił(a) film na 1

film obejrzalem zwabiony osobą Kevina Smitha.nie wiem co powiedzieć,ale obelżywe slowa same cisną sie na usta.gorszego g...nie widzialem od lat.moze dlatego ,że sugeruje sie sie ocenami z portali filmowych,głownie filmweb i dzieki temu udaje mi sie omijac skonczone gnioty.niestety tego nie udalo mi sie ominąć.nie wiem co smith tu robi-przegral zakład,musiał go nakręcić z kontraktu?to tak jakby mozart napisal piosenkę dla lady gagi lub innej badziewiary.6,2 na filmwebie to dla mnie bolesny dowód na postępujacy pochód idiokracji.

yahael

Zasada numer jeden: Nie sugeruj się oceną. Zasada numer dwa: nie sugeruj się komentarzami. Zasada numer trzy: pisz komentarze (którymi nie powinni sugerować się inni użytkownicy) używając interpunkcji i dużych liter! Zasada numer cztery: jeśli nie obejrzysz filmu nie będziesz wiedział naprawdę czy jest on dobry czy zły ;D

ocenił(a) film na 1
guciojr

siedzę na filmwebie i odpowiadam hurtowo na posty,bez parzenia na date.nie wiem szczerze czy twoje zasady sa potępiajace moja wypoowiedz czy raczej w 2 stronę.
nr1-nie sugeruj sie oceną.owszem,pod warunkiem ,ze mamy do czynienia z filmem tworców nieznanych ,bądz debiutujacych w branzy.w przypadku kevina smitha nigdy nie sugerowalem sie oceną,poniewaz nigdy nie zdarzały mu sie wpadki i do tej pory łykalem go w całosci.ale tym razem popelnilem blad i najpierw popatrzylem na ocene,obejrzalem film i ku mojemu zdziwieniu zobaczylem pod tym CZYMŚ-kevin smith?moje zaskoczenie bylo takie jakbym sie dowiedzial,ze rząd POj est uczciwy i patriotyczny.
2.to samo co 1,ale niestety nie zdązylem poczytac w tym przypadku komentarzy-ocena + bruce wystarczyla do zainteresowania sie filmem-duuuuzy błąd
3świadomie olewam w internecie interpunkcję,choć jestem językoznawcą z wyksztalcenia,staram sie tyko nie walić ortografów.internet to nie literatura,liczy sie przekaz ,nie forma.
4zgadzam sie.choc, jak zobaczylem nazwisko smith przy filmie ,to mi naprawde kopara opadła!

ocenił(a) film na 1
yahael

Proponował bym wyciąć postać murzyna i film cacy .Dotrwałem do 25 minuty i wyszłem z siebie .

ocenił(a) film na 1
ANGEL724

Moim zdaniem film jest beznadziejny. 1/10, więcej nie daję. Oglądałam go tylko 30 min i zaraz wyłączyłam. Dowcipy są po prostu obrzydliwe. Aż mi się nie chce komentować tekstu o ,,wielkiej kupie, przypominającej brązowego rekina''. Pewnie będziecie wiedzieli, o co chodzi. I to miało być śmieszne? Nawet określenie ,,żałosne'' byłoby nieodpowiednie. Ten film to po prostu dno.