Mam ten sam problem. Chciałam obejrzeć Cosmopolis w zeszłym tygodniu i jak jeszcze w czwartek weekendowe seanse były rozpisane, to w piątek nie było po filmie śladu. Wygląda na to, że został wycofany z kin dokładnie po mięsiącu, a szkoda, bo byłam bardzo ciekawa. Jedyna nadzieja, to chyba kluby filmowe w małych kinach albo DVD.
ja już usilnie bardzo długo próbuję to znaleźć i będę próbowała dalej. także jak znajdę, to podzielę się z wami. jeśli jednak mnie uprzedzicie, bardzo proszę, abyście także dały znać ;P dzięki z góry.
Nie wiem jak to się stało, ale ja zapomniałam o tym filmie...nie wiem może przez sesje. Próbowałam znaleźć i też nic nie mam. Natomiast wydaje mi się, że nawet jeżeli wycofali z kin, to dvd się ukaże przynajmniej za granicą.Później jakoś się skombinuje polską wersje. Przecież to nasza specjalność ...kombinowanie w sensie :D Tylko niestety będzie trzeba trochę poczekać.
"Cosmopolis' UK DVD and Blu-Ray Release Date + Pre-Order Links - Release date: October 8, 2012"
Plisss dajcie znać jak bedziecie wiedzieć gdzie można obejrzeć ten film. Jestem w trakcie czytania właśnie książki i bardzo bym chciała zobaczyć jak to przenieśli na ekran. Będę baaardzo wdzięczna!!