PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=803615}
7,0 37 tys. ocen
7,0 10 1 36924
6,8 43 krytyków
Creed II
powrót do forum filmu Creed II

I jakoś dziwnym trafem przed seansem wpadł mi na yt filmik z pierwszej walki (zapewne bedzie druga) Adonisa z Drago i mimo,ze nie ogladam takich rzeczy nigdy przed filmem(nie spojleruje sobie) to akurat teraz odpalilem ... I po prostu.. Mi sie odechciało seansu.. Daje se spokoj,może kiedyś wpadnie,może to calkiem dobry film,nie wiem,ale daje se spokoj - przynajmniej na razie...

O co chodzi?

Mamy 2019 rok,technologia mknie do przodu jak szalona.. Gdy pierwsze czesci Rockyego wchodziły,to mielismy jeszcze "Starożytny Rzym",te ulica,ówczesna technika,klimat nad klimaty - ale to nieważne. Wiec, mamy taką przepaść w czasie, w postępie,a te starocia tak i tak zjadają te dzisiejsze przekombinowane cgi itp badziewia na sniadanie :D I to jest dopiero zabawne haha Walka jak w fight night :D Nieudolnie wklejona morda Rumuna i jakbym oglądał gre.. Gre VIDEO ! Te nierealistyczne poruszanie sie, ta grafika przerysowana, ja pierdziule.. Wszystkie czesci Rocky'ego zjadają te dzisiejsze wydmuszki. Ok, tam też byly te nieudolne wady techniczne,gdzie dostawal strzal 3 metry przed gębą czy tułowiem, a mimo to go odrzucalo,byly tez nierealistyczne motywy gdzie prali sie po mordach,a dawno powinni pasc itd. Ale wszystko poza tym było NATURALNE! Obraz,klimat,ruchy etc.. Dzis swiat staje sie przerazajaco robotem.

ocenił(a) film na 5
mateos8

Zgadzam sie w kazdym zdaniu !.Kiedys Rocky 1,2,3,4 mial klimat a same walki mialy kopa i emocje.Creed 1,2 to dla mnie taka amerykanska wydmuszka bez ladu i skladu dzialajaca na sentymencie klasyki kina.
Nudne puste walki
Nudna muzyka
Nudni aktorzy
Nudne problemy
Bez klimatu