Ja oczywiście oczekiwałem że będziemy mogli oglądać po raz kolejny Genjiego i Sairzawe, i troszkę się zawiodłem, ale szczerze mówiąc bardzo dobry film tutaj tylko szkoda, że nie rozwinęli troszkę wątku tego kto był ojcem Kazeo bo jakoś nie mogłem tego zrozumieć.(pewnie by to i tak nie miało związku bo jego ojciec umarł(?) jak był mały.)
Tooru Goura jakoś bardzo słabo grał - chodzi o jego mimikę oczywiście, jakoś mi obrzydził ten film kiedy tylko pojawiał się na ekranie.
Również nie rozumiem jakim cudem Genjiego i Sarizawy nie było w tej części a Randa(linda)man był..troszkę to nie zrozumiałe bo wydawało mi się, że to niby jest uczeniem, takie odnosiłem wrażenie przez dwie ostatnie części że jednak jest w tej szkole. Niby jego ubiór mówił co innego, ale wtedy po co by mieli z nim walczyć?
Film bardzo dobry, szczerze mówiąc bardziej mi się podobał Kazeo jako postać niż Genji który był bardzo że tak powiem mściwy i używał pięści kiedy tylko chciał a tutaj Kazeo bardzo dobry charakter i nie walczył wtedy kiedy chciał i mógł tylko już w ostateczności, dlatego dziwi mnie troszkę ta potyczka na sam koniec z RandaManem ale prawdopodobnie oznacza to, że będziemy mieć kolejną cześć Kruków co jest plusem.
A jak ktoś się zastanawia dlaczego nie było Genjiego to z tego względu, że akcja serialu odbywa się miesiąc pod zakończeniu szkoły przez Genjiego.
Jeszcze jest ta sprawa z Ryohee Kagami który niby jest synem Kagamiego, tylko o ile się nie mylę to nie widzieliśmy jego ojca ani w pierwszej ani w drugiej części? To chyba nie jest ten co prowadził Yakuza?? Jeśli tak to nie wydaje mi się, aby on się nazywał Kagami.
AAA i z tego co wiem to ten film nie jest oficjalna 3 czescia z serii Crows Zero bo Crows Zero bylo odzwierciedleniem Mangi a Manga ma inne postacie po zakonczeniu szkoly przez Genjiego z tego co przeczytalem. Chyba trzeba bedzie zarzucic Mange i poczytac.
>Również nie rozumiem jakim cudem Genjiego i Sarizawy nie było w tej części a Randa(linda)man był
Rindaman był w niższej klasie
Ale przecież Rindaman był już w dwóch pierwszy seriach, a Genji był nowym uczniem w pierwszej Serii co oznaczało by, że Rindaman nie miał prawa być w Suzuran chyba, że zakładamy iż nie przeszedł z klasy do klasy?
Genji przenosi się do tej szkoły jako trzecioklasista, Rindaman jest wtedy w drugiej.