Cruella mogliśmy zobaczyc w bajkach 101 dalmateńczykow i tu po prostu jej rolo było być tą po tej złej strony w bajce czy raczej film animowany znamy ja miłośniczkę futra i zrobi wszystko by ją mieć z mały piesków Dalmateńczyków .
Nie obchodzi nas czemu jest zła bardziej nas bawi że kojejne zabiegi schywania piesków nie wychodzi , a jej potyczki wywołują śmiech .A czemu jest taka zła Cruella nas to nie interesuje nawet twórcy nam tego nie przybliżają .Dopiero po dlugich latach
ktoś wpadł na pomysł a dokładnie Disney+ chce byśmy wreście poznali czemu Cruella jest taka jaką ją poznaliśmy dawno w temu Cruella . A jaka ona jest zdolna nie przewidywalna szalona z nutką zła mocno stępujace mocno po ziemi wie czego chce.
Taką nam twórcy przedstawiają Cruelle ,która możan lubieć lub nie ale napewno podziwiać jej determinacje i pewnośc w siebie .Mnie film dają taka myśl taką od naszych rodziców odziedziczamy wygląd podobizne do jednego z rodziców charakter i talenty to co najlepsze , a czy możemy też odziedzicać te nagatywne cechy.
Krótko mówiać zło i pychę .Jeżeli tak odbieramy Cruelle bo twórcy chcą byśmy w trakcie sobie sami ocenili jaka jest ta Cruella .Końcówka filmu to nic innego jak preugel to serialu Animowanego ja po prostu sobie wszystkie puzzle ułożyłem dwa główne Dalmateczyńki ich nowi właściele gdzie potem los i połaczy no i pojawi się Cruella ktorą już lepiej będziemy znać .7/10