Najbardziej beznadziejny film jaki w życiu widziałam. Jest dużo durnych filmóm, ale czasami tak durnych, że aż śmiesznych...a to? O, rany... Gra aktorska powalająca...dosłownie. Ludzie budzą się w jakimś popieprzonym miejscu, nie wiedzą co jest grane, a ich panika objawia się głównie pytaniami w styly "Cześć. Jak masz na imię? Wiesz jak się tu znaleźliśmy?". Najlepszy był ten koleś co chodził z nożem i jego teksty:"Ślinka mi cieknie na Twój widok". Co za porażka...
dokładnie to totalny syf. Czasami se słabych filmów można się śmiać ale ten jakt tak dziwnie beznadziejny, że nawet niema jak.Film Cube jest fantastyczny - zrobił na mnie spore wrażenie, ale Cube 2 to jakaś pomyłka - niewiem czy reżyser i scenażysta Hypercube oglądali kiedyś film Cube - chyba nie a może poprostu go niezrozumięli - niewiem, ale to, że nosi on w nazwie Cube i że ma się czelność nazywać kontynuacją filmu Cube (którego kontynaowanie jest bezsensu bo scenariusz był zamknięty) to totalna profanacja.
Ze co??? Cube 1 uwazacie za zamkniety temat??? Czlowieku nie masz za grosz wyobrazni !!! Zgodze sie dwojka byla troche gorsza od jedynki. Pomysl dwojki uwazam byl zajebisty! ( dolozyli kolejny wymiar do kostki :) Z poczatku podchodzilem do dwojki sceptycznie ale mnie naprawde zadowolila ( sadzilem,ze to bedzie totalny gniot a tu zonk :P ). Ciekawy film do dyskusj. Mi sie wydaje,ze nie ogladales tego filmu zbyt dobrze i ze jedynki nie widziales w ogole wiec po co sie wypowiadasz? tak na marginesie: czego oczekujesz od prostych i zwyczajnych ludzi w tym filmie: zeby recytowali Ci Pana Tadeusza? N/C Ja nie jestem krytykiem filmowym jak np. Tomasz Raczek czy Św. P. Zygmunt kałuzyński wiec sie nie wypowiadam az tak skrajnie na temat zadnego filmu by sie nie wystawic na posmiewisko ja Ty :P gratuluje odwagi :D
dzięki. Film Cube oglądałem już kilka razy a cube 2 to amerykański gniot - prawdy się niezmieni, choćby niewiem jak na to patrzeć. gówno zawsze będzie gównem a kwiatek kwiatkiem. Ja już się szykuję na Cube 3 gdzie złe ogranizacje rządowe, które stworzyły projekt cube razem z wojskiem, będą chcięli zapanować nad światem - wtedy będzie można połączyć ze sobą kilka filmów i zobić splot Terminatora 9 i Matrix'a 12