PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32385}

Cube 2

Cube 2: Hypercube
2002
5,8 39 tys. ocen
5,8 10 1 39329
4,1 15 krytyków
Cube 2
powrót do forum filmu Cube 2

a hypercube jest na to kolejnym dowodem. totalna porashka, a juz to zakończenie to ja nie wiem z jakiej paki. ogladam w nadziei, że może coś sie wyjaśni a tu banda wojskowych ot tak po prostu mi zabija te blondynę... bez sensu... ;)

kahoolec

też nie rozumiem i co to za urządzenie??? No dobra może jestem tempy

ocenił(a) film na 4
krzys23

Czemu kobietka dostaje kule w glowe?? Ano bo udalo jej sie uciec z labiryntu i moglaby wszystko wydac mediom, wiec wojsko musialo ja zniszczyc (lub jakas inna instytucja np. rzadowa). A fabula?? Wg mnie lepsza niz w jedynce, choc to juz indywidualna sprawa kazdego z ogladajacych. Jeszcze jedno, mysle, ze cuba2 nie mozna rozpatrywac jako kontynuacje lecz jako nowy, moze jako remake. Kazdy sam oceni jak ten remake wyszedl. Aha, jezeli ktos obrzuca ten film to milo by bylo aby podawal konkretne argumenty przeciwko niemu, bo mowienie, ze film ma kiepska fabule i wogole jest kiepski do niczego nie prowadzi.

Kaszub

cO TO ZA URZADZENIE KTORE TA BABKA ODDAJE PRZED SMIERCIOM???? I NIE WYMADRZAJ SIE TYLKO ODPOWIEDZ BO TO MOZE WSZYSTKO ZMIENIC.

ocenił(a) film na 4
krzys23

Obejrze jeszcze raz film i sprobuje odpowiedziec.

ocenił(a) film na 4
Kaszub

Aha i jeszcze jedno, czy uwazasz, ze cos czego nie mozesz zrozumiec jest bez sensu??

Kaszub

Napisalem wczesniej ze moze jestem tempy i moze film jest napraawde wartosciowy, ale go nie zajarzylem i dlatego wyjasnienie jest dla mnie istotne

ocenił(a) film na 4
kahoolec

hmm czy zawsze sa najagorsze? no nie do konca np 2 pierwsze czesci batmana burtona hmm nie przekonało? to moze ojciec chrzestny to już lepiej....:) zreszta niestety tak jest ze "dwójki" sa gorsze nie mowiąc o nastepnych cześciach....a własnie z czym absolutnie sie zgadzam cube 2 jest tego przykładem.....

thom95

Mi sie bardzo 2 czesc ojca chrzestnego podobala, jednak 3 to juz porazka.

ocenił(a) film na 4
krzys23

zgadzam sie dlatego pisałem o 2 czesci nie o 3 ...:) ktoś kiedyś swietnie o tym filmie napisł - 3 czesćto opera bez odbrego libretta....i trudno sie z tym nie zgodzić...:)