Historia dobra, jednak główny aktor nie poradził sobie z tą rolą. Zresztą większość aktorów grała jak w tureckim serialu. W Szprotawie znalazłbym lepszych aktorów. Muzyka pięknie budowała nastrój.
Człowieku co Ty wygadujesz. Główny aktor odegrał tą rolę jakby naprawdę był chory... Wielki szacunek bardzo dobra rola, bardzo dobry film.
Dokładnie! Sama szukałam specjalnie informacji, czy aktor aby na pewno nie jest upośledzony w rzeczywistości. Rola mistrzowska!
Głupoty piszesz. Aras zagrał mistrzowsko! Obejrzyj seriale, w których gra. Içerde lub Çukur. Jest po prostu genialny!
Każdy aktor grający niepełnosprawnego jest REWELACYJNY.
To tak samo jak każdy film o koniku/piesku/kotku jest także REWELACYJNY.
I każdy film i aktor grający sparaliżowanego sa REWELACYJNI!
Pokażcie mi jakiś, gdzie nie są?
Uwielbiam takie pipk..., które nie są w stanie używać argumentów i czytają posty nierozumnie.
Jeśli bełkot to pokaż mi film, gdzie nie są, bo takie zadałem pytanie na końcu. Pokaż 3-4 filmy to będzie bełkot, póki co bełkoczesz ty.
– Music
– Radio
– Bird box
– Hush
– Spragnieni Życia
– Glass
– Chihuahua z Beverly Hills
– Zemsta Futrzaków
– Underdog
– Karate na cztery łapy
Mam jeszcze wymieniać, czy może już zaspokoiłem kanapowego eksperta dot. kinematografii i generalizowania czyt. pipk... Czy może dalej będziesz bełkotał?
Buahahahahahhahaha - tak skomentuję filmy, które tu przytoczyłeś. Leżę i kwiczę ze śmiechu. Bird Box? Hush? O kurna.
O nie! Subiektywna opinia? Nie znam. Wow, dowaliłeś się do dwóch filmów z dziesięciu jakie wymieniłem. O nie, toż to wstyd i hańba. Zachowujesz się jak dzieciak z podstawówki któremu wczoraj rodzice podłączyli internet i zgrywasz eksperta, a taka prawda, że chciałeś filmy - dostałeś je i teraz nie płacz brajanek, że coś jest nie tak. W sumie po twoim komentarzu zrozumiałem z jakim człowiekiem prostym i inteligentym inaczej mam do czynienia. Żegnam o nie pozdrawiam.
A Hush to o czym jest? O niepełnosprawnej? Hahaha. To baranie thriller z udziałem niepełnosprawnej, a nie film o niepełnosprawności.
Pozostałe to równiez beka jak nie wiem. Kto tu jest inteligentny inaczej. Nara.