Cyberszantaż

Cyberbully
2015
6,3 12 tys. ocen
6,3 10 1 11738
7,0 2 krytyków
Cyberszantaż
powrót do forum filmu Cyberszantaż

6/10

ocenił(a) film na 6

Całkiem ciekawy pomysł i udane wykonanie... Nie powala, nie zaskakuje, nie porywa ale ogólnie fajny film poruszający tematykę o której trzeba mówić... Polecam.

ocenił(a) film na 7
reptile2006

Też tak uważam, ważna tematyka. Ja wahałam się między 6 a 7, tzn dokładniej z połówkami to bym dała 6,5, ale jednak 7. Plus też za to, że trzymał mnie w napięciu. Nieźle aktorka moim zdaniem zagrała. Zakończenie mnie nie przekonało za to w sumie.

ocenił(a) film na 7
monika220

świetny filmik, ciekawie zrealizowany i bardzo dobra gra aktorska, właściwie to rola tylko jednej aktorki. Myślę, że takie filmy powinny obejrzeć wszystkie nastolatki oraz osoby nadużywające swojej prywatności na portalach społecznościowych, taka forma przestrogi.

ocenił(a) film na 7
malizia77

Zgadzam się. Jestem pełna uznania dla gry aktorskiej tej bohaterki. Sądzę, że to bardzo trudne wyzwanie zagrać dobrze, gdy skupia się na Tobie praktycznie cały film. Ona podołała, a była moim zdaniem wręcz bardzo dobra. Młoda dziewczyna, a widać myślę już, że ma duży potencjał. Film przestroga, też tak uważam. Na pewno przed tym, by nie nadużywać prywatności na portalach, ale też bardzo dobrze pokazano, że obrażanie drugiej osoby boli zawsze, niezależnie czy w Internecie czy nie. Tzn jedna osoba może przejdzie nad tym do porządku dziennego i nie przejmie się, a inną może to zranić, a takie obrażenie świadczy tylko o osobach, które to robią. Jak to się mówi ktoś jest silny w Internecie, przelewa tam frustracje, a w życiu jest sam niepewny siebie. Zapomina, że rani kogoś, wyżywa się. Nie myśli o konsekwencjach. Myśli, że jest fajny/fajna, bo komuś napisała ostry tekst, a prawda jest zupełnie inna.

ocenił(a) film na 6
monika220

Gra w Grze o Tron, wiec słaba na pewno nie jest :D

ocenił(a) film na 7
bujakajamajka

No tak, widziałam ostatnio :) :)