...że film jest kapitalny, i jeśli dopatrywać się w nim komedii szpiegowskiej rzeczywiście nie ma czego szukać, ale treści płynące z każdej pojedynczej sceny, jak i ogólne przesłanie filmu może dogłębnie poruszyć. Komenty typu "nic spiesznego..., glupie itd" spowodowane są chyba zbyt małą ilością martwych zwierząt... jeśli wiecie o co mi chodzi.
Ciekawy z głebszą rozkminką,troszke zwariowany.Film dla ludzi którzy lubia inne kino nie takie pospolite z duzą ilością "fajerwerków".
szczerze mowiac, to nie ma sie co doszukiwac w tym filmie glebszych prawd :P bez przesady. to nie jest ambitne kino.
jesli komus, tak jak mi, odpowiada ten typ humoru, to jest to nic wiecej, jak po prostu genialna komedia na poziomie.
sam dalem 9/10 i trzeba przyznac, ze niektore momenty sa rozbrajajace :D
Film absolutnie mega abstrakcyjny, ale w bardzo pozytywnym znaczeniu, Clooney robi z siebie kompletnego idiotę i świetnie mu to wychodzi, wszytskie teksty typu: "salutuję Słońcu"; "rozrywam chmurę" czy "it's digital" po prostu wymiatają!!
A jeszcze do tego Jeff Bridges jako hipis, hit murowany. Ciekawe jakie będą opinie po wejściu do polskich kin:)
"The hooker thing is definitely a lie" :)
Broń Boże nie atakuję Waszego zdania (to tak na wstepie, bo zaraz ktos mnie wyzwie od idioty), ale chcialabym sie dowiedziec co takiego Wam sie w tym filmie podobało.. Bo ja aktualnie probuje sie na sile czegos pozytywnego doszukac..
Tu nikt nikogo nie będzie wyzywał od niczego i nikogo ;) Podejrzewam, że wszystkim podoba się konwencja tego filmu, a mianowicie całkowicie niedorzeczna historia przedstawiona w formie poważnego filmu. Wszystko posypane jest humorem słownym i sytuacyjnym z najwyższej półki :))
popieram, produkt wysokiej jakości jak na tego typu konwencję... świetnie się ogląda... zasłużone 8/10
Dobry film. Ale czegoś w nim brakowało.
Tak czy inaczej scena zezarcia kwasa pod koniec swietna. ( "Las Vegas" sie przypomnialo)