Film niezly ale skoro Biel z mezem porywala te dzieci to dlaczego na poczatku filmu jest to
pokazane tak ze to jej dziecko porywaja a ona chodzi i go szuka skoro byla
wspoludzialowcem?
ja nie mam pojecia wgl o co chodziło w całym filmie...wgl. po co oni porywali te dzieci? i czemu mówiła że jej mąż nie żyje? i właśnie o co chodzi z tym na początku?
Bo na poczatku filmu dziecko porwala jego prawdziwa matka,ktora go szukala i chciala odzyskac
Biel porywala z mezem dzieci i oddawala je do bogatych rodzin,zeby mialy lepsze zycie, uwazali,ze tak walcza z systemem,ktory powoduje biede i brak rozwoju dla tych dzieci. Wraz z mezem tworzyli jeden z wydzialow,ktory sie tym zajmowal,czyli wychodzilo na to,ze takich osob jest wiecej. Czemu maz musial udawac,ze nie zyje nie wiem,chyba zeby konspira byla wieksza. Mi sie film podobal. Duzo niedociagniec i niedomowien w nim,ale ok.
Żadnemu z was nie chciało się naprawdę pomyśleć na tym filmie? niby jest bałagan ale tak naprawdę to ciekawy film który trafi do widza, od którego wymaga zastanowienia się nad pytaniem , które to zadała dziewczynka czy oni powinni tak robić ... czy system taki jest dobry czy też nie? czy tak powinno być czy taka szansa dla biednych dzieci to przepustka do życia , czy wieczna tułaczka.... o tym ten film! a co do spojlerów jak ktoś nie chce znać treści to tu nie wchodzi i tyle.
Kolejny, ktory z powodu wlasnej nieprzecietnej glupoty zdradza tresc filmu ludziom, ktorzy go jeszcze nie ogladali.
sam jesteś pajac, człowiek wchodzi przeczytać fabułę filmu przed obejrzeniem a Ty piszesz debilu że Biel porywa te dzieci. jesteś żenadą.
jakbyś f.i.u.c.i.e. nie widział to nie ma opisu fabuły w tym przypadku więc spojrzałam na komentarze czy są pozytywne czy wręcz przeciwnie i pierwsze co to Twój spojler się rzucił w oczy.
wy to jestescie debile, wchodzicie w temat z pytaniem o fabule filmu i placzecie, ze sa spoilery. glupsi niz paczka czipsow
Było pytanie o początek filmu, więc nie myśleliśmy że będzie AŻ taki spoiler. Po za tym, zawsze się oznacza spoilery, tak jest w regulaminie portalu.
Czemu paczka chipsów ma być głupia? Daje więcej radości człowiekowi niż życie mancho i jego nieoznakowany temat.
Dawno tak chamskiego spoilera nie czytałem. Jeszcze się frajersko wymawiasz. W każdym razie zgłaszam nadużycie, oby szybko ściągnęli ten temat.
nie twierdziłem, że Ty zacząłeś odrażać (ogólnie większośż nawzajem się wszyscy to robią tu), ale SPOJLERA walnąłeś niezłego - takiego jak w Czarnobylu reaktor. chociaż jak ktoś wypowiada się chamsko, to wcale nie musisz chamsko odpowiadać, nie musisz się zniżać do ich poziomu
Jesteś durny czy co? Po co dajesz taki chamski spojler? Człowiek chce odpocząć i obejrzeć film a tu kretyn takie coś odwala... szkoda słów
lol ludzie, to najpierw obejrzyjcie film, a potem czytajcie komentarze, nikt normalny odwrotnie tego nie robi :D a potem biadolicie, że spojler. I co z tego, spojler srojler, nawet jak wiecie co będzie, to nie przeszkadza to w obejrzeniu filmu.
Chce przeczytać OPINIE o filmie a nie jego zakończenie. Dziwne, ale chyba gdy znamy zakończenie filmu w którym jest jakaś zagadka itd. to owszem spoiler przeszkadza i to bardzo