PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=592693}

Człowiek z Cold Rock

The Tall Man
2012
6,3 18 tys. ocen
6,3 10 1 17532
5,0 4 krytyków
Człowiek z Cold Rock
powrót do forum filmu Człowiek z Cold Rock

Film niezly ale skoro Biel z mezem porywala te dzieci to dlaczego na poczatku filmu jest to
pokazane tak ze to jej dziecko porywaja a ona chodzi i go szuka skoro byla
wspoludzialowcem?

ocenił(a) film na 10
Mancho

ja nie mam pojecia wgl o co chodziło w całym filmie...wgl. po co oni porywali te dzieci? i czemu mówiła że jej mąż nie żyje? i właśnie o co chodzi z tym na początku?

ocenił(a) film na 8
Mancho

Bo na poczatku filmu dziecko porwala jego prawdziwa matka,ktora go szukala i chciala odzyskac
Biel porywala z mezem dzieci i oddawala je do bogatych rodzin,zeby mialy lepsze zycie, uwazali,ze tak walcza z systemem,ktory powoduje biede i brak rozwoju dla tych dzieci. Wraz z mezem tworzyli jeden z wydzialow,ktory sie tym zajmowal,czyli wychodzilo na to,ze takich osob jest wiecej. Czemu maz musial udawac,ze nie zyje nie wiem,chyba zeby konspira byla wieksza. Mi sie film podobal. Duzo niedociagniec i niedomowien w nim,ale ok.

Mancho

SPOJLER KUTAFONIE

ocenił(a) film na 6
Killer_JOE

pajac nie wie co to spojler

ocenił(a) film na 7
Maverick0069

sam nie pajacuj! i nie zdardzilem sensu filmu! dzieci neo!

ocenił(a) film na 7
Killer_JOE

Chyba Twoj! i uwazaj na slowa gnoju!

Mancho

BITCH PLEASE. Dowiedz sié co to znaczy spojler. ..

użytkownik usunięty
Killer_JOE

A Ty dowiedz się, jaka jest różnica pomiędzy spojlerem a spoilerem:)

Co nie zmienia faktu że dzięki Mancho nie muszę już oglądać filmu.

Jestem dyslektykiem gnido...

ocenił(a) film na 8
Mancho

Żadnemu z was nie chciało się naprawdę pomyśleć na tym filmie? niby jest bałagan ale tak naprawdę to ciekawy film który trafi do widza, od którego wymaga zastanowienia się nad pytaniem , które to zadała dziewczynka czy oni powinni tak robić ... czy system taki jest dobry czy też nie? czy tak powinno być czy taka szansa dla biednych dzieci to przepustka do życia , czy wieczna tułaczka.... o tym ten film! a co do spojlerów jak ktoś nie chce znać treści to tu nie wchodzi i tyle.

ocenił(a) film na 7
Mancho

Kolejny, ktory z powodu wlasnej nieprzecietnej glupoty zdradza tresc filmu ludziom, ktorzy go jeszcze nie ogladali.

ocenił(a) film na 7
per333

to nie czytaj pajacu!

Mancho

sam jesteś pajac, człowiek wchodzi przeczytać fabułę filmu przed obejrzeniem a Ty piszesz debilu że Biel porywa te dzieci. jesteś żenadą.

ocenił(a) film na 7
przyszla.zona.michala

fabule masz napisane zenado! nie musiz czytac forum pajacu!

Mancho

jakbyś f.i.u.c.i.e. nie widział to nie ma opisu fabuły w tym przypadku więc spojrzałam na komentarze czy są pozytywne czy wręcz przeciwnie i pierwsze co to Twój spojler się rzucił w oczy.

ocenił(a) film na 7
przyszla.zona.michala

bla bla bla i fiu to sobie nazywaja michala ;)

Mancho

JA PIERD*LE a chcialem go obejrzec PISZ DO HU*A ZE SPOJLER

ocenił(a) film na 7
gieeroesteo

pier***lic to sobie mozesz w majtlkach!

ocenił(a) film na 7
gieeroesteo

wy to jestescie debile, wchodzicie w temat z pytaniem o fabule filmu i placzecie, ze sa spoilery. glupsi niz paczka czipsow

pekeyprv

Było pytanie o początek filmu, więc nie myśleliśmy że będzie AŻ taki spoiler. Po za tym, zawsze się oznacza spoilery, tak jest w regulaminie portalu.

pekeyprv

Czemu paczka chipsów ma być głupia? Daje więcej radości człowiekowi niż życie mancho i jego nieoznakowany temat.

Mancho

Dawno tak chamskiego spoilera nie czytałem. Jeszcze się frajersko wymawiasz. W każdym razie zgłaszam nadużycie, oby szybko ściągnęli ten temat.

ocenił(a) film na 6
JoKeR7991

nie dość, że chamski spoiler, to jeszcze chamskie wypowiedzi!!!
A FUJ!

ocenił(a) film na 7
kryslav

nie ja zaczalem obrazac jakbys nie widzial/a !!!!!!

ocenił(a) film na 6
Mancho

nie twierdziłem, że Ty zacząłeś odrażać (ogólnie większośż nawzajem się wszyscy to robią tu), ale SPOJLERA walnąłeś niezłego - takiego jak w Czarnobylu reaktor. chociaż jak ktoś wypowiada się chamsko, to wcale nie musisz chamsko odpowiadać, nie musisz się zniżać do ich poziomu

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Mancho

Jesteś durny czy co? Po co dajesz taki chamski spojler? Człowiek chce odpocząć i obejrzeć film a tu kretyn takie coś odwala... szkoda słów

ocenił(a) film na 8
Adeeek

lol ludzie, to najpierw obejrzyjcie film, a potem czytajcie komentarze, nikt normalny odwrotnie tego nie robi :D a potem biadolicie, że spojler. I co z tego, spojler srojler, nawet jak wiecie co będzie, to nie przeszkadza to w obejrzeniu filmu.

ewelina_m

Chce przeczytać OPINIE o filmie a nie jego zakończenie. Dziwne, ale chyba gdy znamy zakończenie filmu w którym jest jakaś zagadka itd. to owszem spoiler przeszkadza i to bardzo

użytkownik usunięty
Mancho

Wyjątkowe świństwo!
Nie róbmy sobie wzajemnie na złość i nie zdradzajmy treści filmu ty, którzy go JESZCZE nie widzieli. Nie pierwszy raz odpuszczam film przez takie chamskie, nieoznakowane spoilery....