no oby ;) jak jeszcze będzie 2 cześć to będzie super :) jak najwięcej może komuś na forum ciśnienie podskoczy :)
Druga część bedzie na pewno oby Justice League wypalilo plus debiut Batmana w MoS 2
W tym filmie brakowało mi Clarka Kenta, ale zakończenie usatysfakcjonowało mnie w pełni. W Batmanie 2 część była najlepsza i mam nadzieję, że tutaj tak będzie.
Raczej w drugiej czesci bedzie juz sporo Clarka wlasnie patrzac na koncowke filmu
No właśnie wiem i to mi się podoba, bo tutaj trochę mi tego brakowało. Nie wiem czy jestem przekonana do Lois, chcę zobaczyc ją w naturalniejszym środowisku niż statki kosmitów:)
W drugiej czesci wrogiem number one bedzie Lex Luthor tak wiec nie trzeba sie zbytnio martwic o najazd kosmitow jak w tej czesci,ewentualnie jakis czarny charakter do pary z Lexem i.w.zupelnosci wystarczy,akcja tez bedzie sie dziac w Daily Planet skoro Clark i Lois pracuja tam razem:-)
Już nie mogę się doczekać drugiej części. Jestem zaskoczona, że tak mi się ten film podobał, bo znajomi byli nim rozczarowani. To teraz czekam na informacje na temat drugiej części i obsady:)
Tak więc pobił pierwsza część "Iron Mana" ($585,274,222) i wciąż zarabia, jednak nie ma szans pobić najlepszy jak dotąd debiut/restart adaptacji komiksu - "The Amazing Spider-Man" ($752,216,557). Analitycy przewidywali, że będzie to co najmniej $650 - $700 mln, jednak teraz, kiedy za dwa dni do kin wchodzi "Pacific Rim" będzie mu naprawdę ciężko dojść do $700 mln. Najprawdopodobniej zamknie się gdzieś nieco powyżej $600 mln. O sequel możemy być spokojni.
Jeszcze mają być premiery w Brazylii i Japonii z tego co mi wiadomo więc pare groszy powinien jeszcze zarobić :)
Szczerze, jestem troszkę zwiedzony wynikiem. Liczyłem, że będzie coś koło 800 mln. już teraz, a film przebije 1 mld. :)
No cóż, byle że jest prawie 600 mln :)
Jak na debiut MoS to raczej sporo zarobili jeszcze dwie premiery w Brazylii i Japonii,plus wydanie na blu ray oraz dvd,z tego tez beda wplywu,Warner Bros poczuli kase,niech pomysla jak zrobic druga czesc na ktora licze ze pobije jedynke bez zadnych ale :-)
Z tego co wiem, to film na różnych umowach i licencjach jeszcze przed premierą zarobił ze 200 mln, także wewnętrznie mają już prawie 800, bo box office liczy się osobno.
No wlasnie o tym zapomnialem jak tyle juz jest na koncie to wynik niesamowity:-)
No dokladnie cos wolno idzie,jeszcze na blu rayu wyjdzie to na tym zarobia tez troche
Uuuu kolego to byloby cos pieknego ale Snyder to nie Ridley Scoot i na takie cos nie ma co liczyc
Jest różnica między zwykłym extended, a wersją reżyserską, może snyder nie ma nic do dodania, nie znaczy to, że nic nie dodadzą, a ponoć trochę wycięli, także nie tracę nadziei.
A... Poj..bało mi się. do 10.07.2013. Przepraszam Tu jak coś masz link do fajnej stronki: http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=superman2012.htm
A jak się ton ma do tych danych z 7 lipca?
$271,188,450 (USA) (7 July 2013)
http://www.imdb.com/title/tt0770828/business?ref_=tt_dt_bus
Ponoc przed premiera juz tyle zarobili na reklamach i umowach sponsorskich,czyli niby ten wynik na box office to hajs na czysto
Niezle spodziewalem sie mniejszych obrotow ale film caly czas twardo pnie sie w gore,granica 650mln jak najbardziej do pobicia
Uważam że te dochody powinny już wystarczająco zadowolić Warner Bros do nakręcenia sequelu i oczywiście później długo oczekiwanej ekranizacji Justice League.
Taki zastrzyk pieniedzy powinien zmusic ich do dzialania,bez pospiechu aby nie spartolic drugiej czesci no i JL oczywiscie,na to licze najbardziej,uniwersum DC na wielkim ekranie to bedzie cos
Bardzo dobrze. Dla porównania "Batman:Początek" przy budżecie $150 milionów zarobił $374,218,673 i dostał sequel, zaś pierwsza część "Iron Mana" przy budżecie $140 milionów zarobiła $585,274,222, ale oczywiście do "The Amazing Spider-Man" wciąż mu daleko ($752,216,557). Szkoda tylko, że po hucznych zapowiedzieć Davida S. Goyera jak dotąd nie ma żadnych oficjalnego potwierdzenia kolejnych ekranizacji z DC Cinematic Universe. Już wiadomo, że na odbywających się w San Diego konwencie Comic-Con jak zwykle WB da dupy. Jak chociażby wspomną o "Man of Steel 2" to będzie cud.
No WB da ciala jezeli nie zrobia nic w kierunku uniwersum DC,po jakby nie bylo sukcesie kasowym MoS czas ruszyc ta machine i ekranizowac nowe postacie,mozliwe ze maja plan i juz go wdrazaja w zycie a my nic narazie nie wiemy
Henry Cavill i Zack Snyder będą obecni na SDCC dzisiaj o 20:30 (czasu lokalnego). Jeśli nawet nie wspomną o sequelu to ręka, noga, mózg na ścianie.
[ http://www.supermanhomepage.com/news.php?readmore=13639 ].
Teraz jak jest pewnosc ze beda obecni sugeruje ze bankowo cos wspomna,mam nadzieje ze nie same idee a konkretne plany co do przyszlosci DC Univers
Jak na razie jest $635,021 ,000 i coś się zatrzymało, choć wciąż jest jeszcze japońska premiera, która będzie dopiero 30 sierpnia. Ciekawe, do ilu wtedy ostatecznie podskoczy.
No jakby nie patrzec...lepiej od
Iron man ; $585,174,222
Iron man 2 ; $623,933,331
Batman Begins ; $374,218,673
thor ; $449,326,618
Capitan America ; $368,608,363
Wynik swietny,jeszcze zarobi spokojnie,zawsze tak jest w tygodniu bo nie maja jak ludzie do kina wyjsc:D po weekendach zawsze jest podsumowanie,plany WB z comic conu bardzo mi sie podobaja no i jeszcze maja ponoc delikatnie wzorowac sie na Dark Knight Returns ciekawe czy takie same relacje beda pomiedzy Batmanem i Supermanem
Mi się nie podoba ten tytuł "Batman vs Superman". Oczekiwałem współpracy, a nie walki :/ .
Wspolpraca bedzie na pewno ale po ciezkim boju,nie licze ze od razu przypadna sobie do gustu,czesto w kreskowkach lub komiksach mieli inne zdanie,ale zawsze wychodzilo na dobre
Ale tytuł sugeruje, że cały film będzie skupiony na ich sporze. Nie podoba mi się to ;) .
Nie no ciaglej walki nie bedzie ale jakies niesnaski,moze bojka z uzyciem kryptonitu przez Batmana aby pozniej przez te wlasnie sytuacje mogli w koncu zrozumiec ze lepiej wspolpracowac dla dobra ludzkosci:-) a tytul nie wydaje mi sie zeby brzmial Batmam vs Superman,wydaje mi sie ze pomysla nad czyms w stylu World Finest