Człowiek

Human
2015
8,1 8,2 tys. ocen
8,1 10 1 8158
6,6 8 krytyków
Człowiek
powrót do forum filmu Człowiek

napisy

ocenił(a) film na 7

Czy ktoś dysponuje polskimi napisami do tego filmu?

ocenił(a) film na 7
marek_misiak

podbijam, ma ktoś polskie napisy do filmu?

smiertelny

Z końcem września 2016 film hulał na cda z polskimi napisami, niestety został skasowany, a szkoda...

marek_misiak

podbijam, dysponuje ktoś? bardzo mi zależy

ocenił(a) film na 7
marek_misiak

chociaż już obejrzałem z ang napisami to również by mi się przydały (dla mojej mamy)

ocenił(a) film na 7
Skigorv

ok mam napisy - jakby ktoś jeszcze potrzebował to proszę o wiadomość na priv :)

Skigorv

Ja p*erd*lę, o co chodzi z poziomem trollostwa przy tym filmie? Próbuję ściągnąć napisy przez nap*projekt i co? Patrzę pojawia się plakat filmu w prawym dolnym rogu ekranu - znaczy jest dobrze, jest w bazie nap*projektu i co dalej?

"W bazie nap*projekt nie mamy napisów dla filmu "Człowiek (2015)".

Mówię sobie dobra nie pierwszy i nie ostatni raz. Tym razem próbuję przez Nap*sy24 i w końcu się udaje - program coś ściągną. Odpalam film przez MPC i komunikat:

"Syntax error at line 1576"

Nie ukrywam, że już zaczynam się irytować.
No nic, Notepad++, szybka korekta linijki, zasiadam wygodnie przed TV, widzę pustynię, maszerujących przez nią ludzi, później jakieś twarze, powoli wczuwam się w klimat filmu i zapominam o problemach z napisami aż do momentu kiedy jedna z twarzy nie postanowiła się odezwać...
Czy na prawdę trzeba być takim marnym ch*jkiem, żeby nie dość że wstawić napisy z błędną linijką to jeszcze przetłumaczone na żywca z angielskiej wersji chyba przez utube? Serio qrwa, napisy typu "ja być Kali, ukraść tobie krowa"?
Z pełną już desperacją wpisuje w googlach "Człowiek (2015) napisy" i co? Pierwszy link do wątku na filmwebie kogoś kto równie desperacko poszukuje napisów do tego filmu. Odpowiedź: kiedyś tam leci na Planet+
-.- Zajebiście qrwa, szkoda że nie chce mi się wyrzucać hajsu na kablówkę.]
Drugi wątek: o ja mam napisy ale dam Ci na priva, bo qrwa teraz to ja jestem taki zajebisty że mam, a wy nie i będę rozdawał komu będę chciał na privie, nie wrzucę na google drive bo po co, czemu wszyscy mieli by skorzystać?
Teraz ja mam już odpalony film na TV i będę qrwa tydzień czekał aż ktoś mi łaskawie napisy na prvie wyśle, a w między czasie obraz tej zatrzymanej twarzy murzyna na stałe wypali mi się na plaźmie!!!
I hate trolls
ych....