Film naprawdę rodzinny miły o ludzkich problemach ale nie musi być wciśnięta propaganda TVN zły ksiądz co zwalnia lesbijkę masakra jeszcze zły i brzydki, czy wy ludzie widzieliście gdzieś księdza na stanowisku dyrektora w liceum ja jak żyje nie widziałem może w jakim liceum katolickim z 1 jest ale po co generalizować i obrzydzac kościół w takim rodzinnym filmie, a tak plują na TVP że to propaganda szkoda gadać.
Bo oczywiście kler popiera społeczność LGBT+? Tak, w szkołach katolickich dyrektorami są księża. To nie propaganda, to rzeczywistość.
Ale ona pracowała w normalnym liceum nie katolickim plus teraz za bycie lesbijka nikt nie wyrzuca z pracy czysta nagonka TVN na kler.
a skad wiesz ze to nie bylo liceum katolickie?? Moj syn w Irlandii chodził do liceum prowadzonego przez Opus Dei i nie bylo tam zadnej indoktrynacji poza masza raz na tydzien... Sami świeccy nauczyciele...
TVN bez indoktrynacji i lewackich wstawek to tak jak Sylwia Spurek zjadająca kebsa:)
ale nie uprawiam polityki tylko ironizuję oraz stosuję hiperbolę. Sorry ale poza Adolfem Hitlerem Pani Sylwia jest jedyną znaną mi weganką. Chciałem zestawić rzeczy totalnie niemożliwe. Ale dziekuję za czujność :)