6,8 24 tys. ocen
6,8 10 1 23642
6,4 37 krytyków
Czarna owca
powrót do forum filmu Czarna owca

Film naprawdę rodzinny miły o ludzkich problemach ale nie musi być wciśnięta propaganda TVN zły ksiądz co zwalnia lesbijkę masakra jeszcze zły i brzydki, czy wy ludzie widzieliście gdzieś księdza na stanowisku dyrektora w liceum ja jak żyje nie widziałem może w jakim liceum katolickim z 1 jest ale po co generalizować i obrzydzac kościół w takim rodzinnym filmie, a tak plują na TVP że to propaganda szkoda gadać.

ocenił(a) film na 8
krzysbul

Bo oczywiście kler popiera społeczność LGBT+? Tak, w szkołach katolickich dyrektorami są księża. To nie propaganda, to rzeczywistość.

ocenił(a) film na 6
Agatonik

Ale ona pracowała w normalnym liceum nie katolickim plus teraz za bycie lesbijka nikt nie wyrzuca z pracy czysta nagonka TVN na kler.

ocenił(a) film na 8
krzysbul

a skad wiesz ze to nie bylo liceum katolickie?? Moj syn w Irlandii chodził do liceum prowadzonego przez Opus Dei i nie bylo tam zadnej indoktrynacji poza masza raz na tydzien... Sami świeccy nauczyciele...

użytkownik usunięty
sobanek

TVN bez indoktrynacji i lewackich wstawek to tak jak Sylwia Spurek zjadająca kebsa:)

ocenił(a) film na 8

To forum filmowe a nie polityczne

użytkownik usunięty
sobanek

ale nie uprawiam polityki tylko ironizuję oraz stosuję hiperbolę. Sorry ale poza Adolfem Hitlerem Pani Sylwia jest jedyną znaną mi weganką. Chciałem zestawić rzeczy totalnie niemożliwe. Ale dziekuję za czujność :)

ocenił(a) film na 8

Na jakim świecie Ty żyjesz?

użytkownik usunięty
Agatonik

takim samym jak Ty ale cudowne jest to, że mamy odrębne zdania:)

ocenił(a) film na 8
krzysbul

Ksiądz nie może być dyrektorem szkoły świeckiej. Jeszcze! Na szczęście!