PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526137}

Czarny łabędź

Black Swan
2010
7,7 374 tys. ocen
7,7 10 1 374450
7,3 84 krytyków
Czarny łabędź
powrót do forum filmu Czarny łabędź

Porażka

ocenił(a) film na 3

Ta cała Nina była tak wkurzająca, (robiła miny jak niedorozwinięta i mówiła jakby miała zaraz umrzeć), że nie mogłam się powstrzymać od wyzywania jej:) Ogólnie jak dla mnie film porażka. Stracony czas.

ocenił(a) film na 9
patrykotka

Nie zgadzam się, bo film był bardzo dobry. A te "niedorozwiniete miny" to gra aktorska Natalie Portman. Ale dla mnie też było dziwne, że mówiła tak cicho, jej głos był ledwie słyszalny. Co myslisz o zakończeniu? Nina w efekcie umarła czy nie?

ocenił(a) film na 3
Kleopatra3

Nie wiem co myśleć... może od momentu jej nocy po pigułach wszystko było złudzeniem? Nie wiem... Naśmiałam się strasznie na tym filmie. Nie zrobił na mnie wrażenia- jedynie rozśmieszały mnie jej miny (wiecznie zdziwiona i przestraszona..) I ten dziadek w metrze?

ocenił(a) film na 9
patrykotka

Film uważasz za zły ze względu na postać Niny?Taka miała być ludzie ogarnijcie się i przestańcie zakładać idiotyczne tematy.
To ,że postać Niny nie jest raczej lubiana i silna nie znaczy ,że film jest zły nikt nie każę Ci się utożsamiać z bohaterką.

ocenił(a) film na 3
YourMind

Mi nie chodzi tylko o postać. po prostu film mi się nie podobał. Nie zrobił na mnie wrażenia.