PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=514}

Czarny kot, biały kot

Crna mačka, beli mačor
1998
7,8 62 tys. ocen
7,8 10 1 61605
7,9 30 krytyków
Czarny kot, biały kot
powrót do forum filmu Czarny kot, biały kot

Wszędzie słysze Kusturica i Kusturica to dobry reżyser! I nie przecze może i film ma swoich zwolenników ale mi się naprawdę nie podobał! Kilka fajnych momentów lecz ogólnie film bardzo słaby! Przewidywalny przedewszystkim od samego początku! Nie uraczyłem się grą aktorską która jak dla mnie była na poziomie 1/10! Kilka ciekawych momentów lecz całość kompozycji psuła przede wszystkim muzyka - wg mnie bardzo niedopasowana! Nie polecam! Jak dla mnie denna słabizna ! 3/10

ocenił(a) film na 9
Adash

oj muza zla nie byla:) troche za slabo oceniles ale wolna wola. Wiesz film ma cos w sobie swiezego(bynajmniej dla mnie) i ubawilem sie wspaniale. Co tu mowic- podobal mi sie zajebiscie. Niestety nie widzialem innych dziel Kusturicy wiec nie moge go ocenic jako rezysera. pozdrowienia

sQbin

No właśnie widziałem ... tylko to właśnie i myśle że mimo wszystko mi wystarczy! Bo zdecydowanie zraziłem się klimatem!

ocenił(a) film na 10
Adash

A jaka miala byc muzyka?? Techno czy hip hop??

Wtedy rozumiem, ze by ci sie spodobał ten film.

Ale widzisz jedni lubia Kusturice a inni "Szkołe uczuc".

Pusc moze sobie to i sie uspokoj bo widze, ze masz w ulubionych.

To nie ma sie co dziwic, ze ci sie Kusturica nie podoba

Dadan

Metal. A film jest słaby jak dla mnie! Szkoła uczuć wzruszająca ale widzę do romantyków nie należysz!

ocenił(a) film na 3
Adash

Dla mnie - podobnie...

Dadan

Jest coś złego w techno lub hh?

jankotelegazeta23

Ty widzę że już zupełnie nie rozumiesz sensu naszych wypowiedzi.

Adash

Zrozumiałbym jeszcze gdybyś napisał, że mój post jest nie na temat (co de facto jest prawdą), ale nie wiem po czym wywnioskowałeś, że nie rozumiem sensu waszych wypowiedzi.

jankotelegazeta23

sam sobie odpowiedziałeś właściwie. Twój post jest nie na temat i nie na miejscu. Nikt tu nie dyskutuje o Twojej muzyce ... więc utwórz sobie nowy temat aby ją wielbić ... może chętni się znajdą

ocenił(a) film na 5
Adash

mnie sie tez nie podobalo wogole nie bawil mnie humor w tym filmie;/ niektóre sceny byly faktycznie zabawne ale calosc filmu to takie 5/10

ocenił(a) film na 10
Adash

A jaka miała być muzyka? Ręce mi opadły po przeczytaniu Twojego komentarza. Bregović jaki jest, taki jest, ale chyba nie spodziewałeś się usłyszeć jakichś trzepimózgów w filmie o Cyganach... :)