PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557330}

Czarownica

Maleficent
2014
7,3 225 tys. ocen
7,3 10 1 225155
6,0 42 krytyków
Czarownica
powrót do forum filmu Czarownica
ocenił(a) film na 10

w kinie ;) w necie jeszcze nie ma.

Tak w kinie jest nawet dobra wersja jeśli chodzi o jakość, więc możesz śmiało iść, spróbuj na pirata może Cię wpuszczą bez płacenia...

Jankeszniujorku

Chociaż może lepiej na partyzanta tak chyba będzie łatwiej...

ocenił(a) film na 7

Dzie sprawdzałem w Bydgoszczy tylko dubbing.
Chyba ich porypało!

ocenił(a) film na 9
permis

No w Toruniu tak samo :/ Fakt, że zupełnie na początku grali z napisami, ale nie miałam za bardzo czasu się wybrać; zaś teraz sprawdzam, a tam tylko dubbing... nosz ku*wa ja pier*ole.

ocenił(a) film na 8

w warszawie w prawie każdym kinie można obejrzeć z napisami. byłam w dzień powszedni z samego rana i sporo osób było, więc nie rozumiem, dlaczego kina tak się upierają przy dubbingu. to jeszcze przynajmniej bajka jest, ale czasami to ręce opadają

ocenił(a) film na 8
leniwa_cisza

szczeże mówiąc jestem świerzo po seansie i mi dubbing bardzo przypasował ( a żadko to się zdarza ) ale to chyba po tych dwóch drinkach po drinku prawie każdy film wchodzi

ocenił(a) film na 7
karbaro

W Tychach :)

na k i n o m a n już jest,jakość jest średnia nie mogę ocenić grafiki filmu przez to,ale kamera nie lata jak mucha i obraz jest przejrzysty.

ocenił(a) film na 7

Na cda już wstawiono kilka razy. Jednak jakość filmu nie jest najlepsza.

na zalukaj, cam z napisami

Ja oglądałam na stop-limitom. Nakręcone kamerą, więc ostrość średnia, ale osobiście przyzwyczaiłam się do tego (a jestem wybredna), za to dźwięk jak na kamerę bardzo dobry.

ocenił(a) film na 9

Kochanie! na filmy to się do kina chodzi!!!

W kinie łatwa odpowiedz

użytkownik usunięty
wort801

na zalu kaj

ocenił(a) film na 8

Pewnie teraz cię to już nie pocieszy, ale jest na kinoman .tv