PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106158}

Czas zemsty

Out for a Kill
2003
5,1 3,5 tys. ocen
5,1 10 1 3474
3,0 2 krytyków
Czas zemsty
powrót do forum filmu Czas zemsty

Żenada....

ocenił(a) film na 1

Aaaaaa!!!! Dlaczego jesteśmy karani takimi szmirami? Czy podczas produkcji nie znalazł się żaden odważny żeby powiedzieć SS-menowi że to co wyprawia na planie do jedna wielka, cuchnąca kupa g...? Nie dziwie się, ostatni raz krew u sigala widziałem w Nieuchwytnym, a i to koleś miał tylko czas na 1 strzał w nosa, od tego czasu SS-owi włączył się GOD Mode i to trwa do dziś. Nawet majtrix-człowiek małpa u fryzjera i stado roztańczonych morderców chińskiejj (?) mafii nie jest w stanie tego zmienić w tym fil..., ups! ale bym palnął! w tym wytworze kina szmakcji. Odkąd sigal zaczął latać z kupą paciorków na szyi i rozdawać sproszkowanego penisa jelenia (Nieuchwytny) filmy z jego udziałem stały się coraz bardziej idiotyczne, coraz bardziej bezsensowne a on jako aktor staczał się po równi pochyłej ku dnu o nazwie "Czas zemsty". Taaak to zemsta... ale na widzu, tylko przepraszam ale co ja ci k... zrobiłem? Nico wróć proszę... chociaż nie, jak mam obejrzeć Nico 4 w takim wydaniu to chyba wolę puścić pawia, wtedy przynajmniej zaciekawi mnie to co też ja ostatnio jadłem. Dno, dobrze że miałem DiVXa.