PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540638}
5,0 582  oceny
5,0 10 1 582
Czeski film
powrót do forum filmu Czeski film

po pierwszej scenie pomyślałam "o jezu!", ale łowienia ryb jest dobrze a potem lepiej. daję 7/10. gdyby to był film profesjonalny i tak wyglądał, wiadomo, kicha, ale tu amatorów-aktorów widać, i fajnie to wyszło :)

ocenił(a) film na 10
diss11

Szkoda, że niektóre sceny niedopracowane (zabójstwo prezydenta na mostku na przykład) i jakby na kolanie robione. No i intryga się kupy nie trzyma do końca, ale to akurat nie przeszkadza, bo nie o to tu chodzi. Pure fun, jak mówią ;)

ocenił(a) film na 10
layla34

jak dla mnie aktorzy - panowie bardzo OK, gorzej z aktorkami (chociaż dziewczyna grająca pielęgniarkę jest boska)

ocenił(a) film na 6
diss11

Jak dla mnie również spoko film.. :) śmieszny..

ocenił(a) film na 9
diss11

I to jest najważniejsze: "i fajnie to wyszło", "film śmieszny".... Jestem pełen podziwu dla twórców, że potrafili w amatorskich warunkach stworzyć taki film. Jednocześnie moje pobożne życzenie chciałbym tu dopisać: żeby komedie współczesnych polskich "profesjonalistów" "fajnie wychodziły" i "były śmieszne" :).

ocenił(a) film na 6
diss11

Wieje amatorszczyzną, ale to w tym wypadku zaleta tego filmu, cieszmy się, że są ludzie, którzy mają odwagę robić filmy tylko własnym nakładem :-)