Film jest ciekawy. Pomysł jest zerżnięty i pomieszany z różnych filmów takich jak m.in. Pamięć Absolutna, Equilibrium, Mroczne Miasto i trochę z Matrixa. Jeśli ktoś lubi tego typu filmy, to możliwe, że ten mu się spodoba :).
No moim zdaniem film moze sie podobać, przynajmniej za to ze nie jest nudny i do konca sie jest ciekawym jak zakonczy sie akcja. No mozna sie przyczepic ze koniec jest naciagany. Dobry wątek z dzieckiem :D:D Zimna uczuciowo kobieta, która pracowała aby wrobić gościa mówiła że nic absolutnie do niego nie czuje. Ale pod wpywem ciazy jest zdana zdradzic ugrupowanie i walczyc z nim... Koniec moze sugerować drugą część :P Podobała mi się gra Adama Baldwina. Ocena 7/10
Fakt, film nie jest oryginalnym pomysłem, jednak w ramach nudy można obejrzeć. Na kolana nie powala, ocena na głównej akurat wpasowała się w moją opinię.
tak nawiasem, uważam że zaniedbali tą produkcję. Za krótki był, za dużo rzeczy ucięli, jakby rozwinąć parę faktów lub dodać, byłby o niebo lepszy. temat kontroli umysłu jest dobry na serial pokroju AXN i innych stacji gdzie dają filmy w tym klimacie, lecz co można zmieścić ledwie w 100 minutach ...