PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599655}

Daas

2011
6,0 5,4 tys. ocen
6,0 10 1 5352
6,4 21 krytyków
Daas
powrót do forum filmu Daas

ten film w ogóle będzie w kinach??????????

natalia_d90

prawdopodobnie po wakacjach

wedl

aha dzięki.. kuuurde tyle czekać :/

natalia_d90

Na Boże Narodzenie będzie w Polsacie... zamiast Kevina ;)

der_die_das

haha! chciałabym :)

ocenił(a) film na 3
natalia_d90

Będzie we wrześniu

Tyche

skąd wiesz? jest napisane, że 7 października

ocenił(a) film na 3
natalia_d90

Na facebook mają swoją stronę i tam zapytałam bo byłam ciekawa z tego względu, że miałam okazje być 2 dni na planie zdjęciowym - po prostu pracowałam w skanseniew gdzie kręcili kilka scen. Odpowiedź była, że we wrześniu, ale to było jakiś czas temu, więc może coś się zmieniło.

Tyche

ja też pytałam na fb to mi nie odpisali, ale jest wszędzie, że październik.. niestety

ocenił(a) film na 3
natalia_d90

No szkoda, ja już i tak nie zdążę, bo za 2 tygodnie mam termin porodu :D

Tyche

to chyba możesz obejrzeć po wyjęgnięciu, nie ? ;)

ocenił(a) film na 3
luza

no cóż dzidziuś przyszedł na świat 5 września, więc do kina w najbliższej przyszłości się nie wybieram :) Pozostaje na szczęście kino domowe :)

Tyche

a właściwie czemu nie?
są przecież niańki, ja naprawde nie rozumiem takich 'uwiązanych' kobiet ;/

luza

gratulacje! :) chłopiec czy dziewczynka?
jeeeej nie każda kobieta chce, żeby jej dziecko wychowywała niania i to jeszcze zaraz po porodzie...

ocenił(a) film na 3
natalia_d90

niee, ja do tego podchodzę inaczej, wcale nie czuję się uwiązana! Po prostu na wszystko jest odpowiedni czas, do kina jeszcze zdążę pójść 1000 razy, a dziecko rodzi się raz. O.k. ale tu nie o tym, nie o tym....

ocenił(a) film na 8
Tyche

Polecam Multibabykino, byłam ze swoim, jak miał dwa miesiące. Wzięłam go w chustę i przespał cały seans, było fajnie.

ocenił(a) film na 3
Bacha85

super pomysł, poczytałam trochę na ten temat, niestety w moim mieście akurat tylko Helios i w dodatku ma monopol. Nie mogę się doczekać kiedy powstanie jakaś konkurencyjna opcja, może wtedy bardziej się postarają z repertuarem i cenami.