PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10059672}
6,4 183  oceny
6,4 10 1 183
6,2 5 krytyków
Dalajlama. Przez mądrość do szczęścia
powrót do forum filmu Dalajlama. Przez mądrość do szczęścia

Dalajlama pocałował chłopca w usta, po czym poprosił go o possanie swojego języka... co dyskredytuje WSZYSTKO, co kiedykolwiek i ktokolwiek etycznego o tym facecie napisał.

ocenił(a) film na 8
Liberyjka

Trzeba znać zwyczaje tybetanskie. Pokazywanie języka w Tybecie nie ma żadnego seksualnego poddekstu a "ssij mój język" to zabawa dorosłych z dziećmi polegająca na całowaniu. Pocałuj moje  oczka, pocaluj moj nosek... na koniec mówi sie, że  dostałeś ode mnie już wszystko więc zostało ci tylko zjedzenie języka  :) ( w formie zabawy jest to wszystko). Nie chce mi się załączyć  link, bo bym załączyła ( ale wystarczy wpisać słowa kluczowe i przeczytać jak eksperci tłumaczą oburzenie swietoszkowatych oraz ludzi , którzy własne fobie i lęki ( duza ilość nadużyć seksulanych przez księży w Polsce)  przekładają na to zwyczajne tybetanskie zachowanie).

de_monic

Trafiłaś kulą w płot;/ Nie jestem wyznawczynią ŻADNEJ religii i nie mieszkam w Polsce.

Liberyjka

to ze nie jestes wyznawczynia zadnej religii w ogole Cie nie usprawiedliwia, jesli wypowiadasz sie na jakis temat warto miec o nim chociaz jakies pojecie,a dyskredytujesz to Ty siebie sama w pojeciu wyedukowania bo powiedznie trafilas kula w plot uzylas totalnie niepoprawnie i jest ono w tym kontekscie kompletnie bez sensu, uzywa sie go wtedy jak ktos nie trafil w sedno sprawy czy powiedzial cos nie na temat gdzie tutaj nie ma mowy o tym bo de monic wyjasnila Ci to bardzo przystepnie

wojciech_680

Dziękuję za obszerne pouczenia. Weź sobie je facet wszystkie wsadź tam skąd wyszły. Mdli mnie już od tych mądrali internetowych, tych intelektualistów z Koziej Wólki, tych tłumaczy wikipedii, i nudzących się bezrobotnych przed kompem, oraz wielbicieci PDFów . Nie pozdrawiam,

Liberyjka

klasyczny polaczek buc na emigracji xd