jako film bardzo mi sie podobał 10/10 lecz mam sentyment do filmów opartych na komiksie spiderman 1,2 hulk, BLADE 1,2,3 Hellboy, Punisher, równiez bardzo dobre filmy
Napisz czemu Ci się owe obrazy podobały , bo jak dla mnie Daredevil wypadł na ekranie tak źle , że już gorzej raczej nie można...
SORY czytaliście za młodu komiksy marvela , a uważacie że spider man był dobra ekranizacją ??? :) super !!
film (mi) się nie podobał. 2/10- za muzykę i C. Farrella.
reszta na poziomie przeciętnym, lub chwilami nawet niżej.
spaprane, a szkoda.
całkowicie jednak rozumiem sentyment. piękna rzecz, i sama takowe coś posiadam, ale do pewnej mangi;)
cwany ty prowokator jestes?? Zarowno spider jak i dardevil to 2 najgorsze produkcje marvela:/ bba pokusze sie nawet o powiedzenie - 2 najgorsze adaptacje komiksu. napakowane efektami pozbawione merytorycznej czesci bajki dla bezmozgich dzieci;/ Punishera z Lundgrenem nawet nie ma co do tego czegos porownywac bo to byl majstersztyk. X-men to moze i bajeczka ale przynajmniej w dobrym guscie. A to cos :/... bez komentarza
1.Sin City 2. Hulk 3. DareDevil 4. X-Men 5. X-Men 2 6. Constantine 7. Blade 1 8. Spiderman 1 9. Spiderman 2 10. Droga do Zatracenia
Moje Top 10 adaptacji komiksowych
A najwieksze dno to Punishery(ten nowy ciut lepszy od starego)-jeden kino klasy B a drugi familijne kino klasy B!