Moim zdaniem jest bardzo dobry..Duzo ma tajemniczosci . Cala historia jest ciekawa a film oglada sie z napięciem. 8+
Moim zdaniem to dramat z elementami horroru. Szeryf zmaga się z poczuciem winy, cała sytuacja zaczyna go przerastać. Napięcie jest dosyć dobrze się ogląda, ale zakończenie mogłoby być jakieś ambitniejsze.
Nie mogę napisać co mi przeszkadza bo nie zaznaczyłeś że temat zawiera spoilery. Ogólnie mówiąc coś w finale filmu mi nie zagrało jednak samo zakończenie zajebiste. Do tego klimat rewelacyjny coś ala "Sztorm stulecia", uwielbiam jesienią i zimą oglądać filmy osadzone na jakimś zaśnieżonym zadupiu :) Akcja filmu też rozwija się w dobrym tempie, długo można się jedynie domyślać co to i skąd to. Wg mnie film bardzo dobry mimo iż nie przeraża.
Tym , że to tanie gó**o a nie film. Skąd twórcy biorą takie pomysły, mogliby wpaść na coś ambitniejszego niż prehistoryczny potwór z lasu. Jakoże horrorów jest mało, więc pole manewru jest duże, rozumiem że ciężko stworzyć dobry film np. dramatyczny, bo cały rynek jest tym zapchany, a horrorów jest stosunkowo nie dużo, więc można sobie pozwolić na szaleństwo i w końcu stworzyć coś dobrego, ale jak widać kolejny twórca poszedł na łatwiznę, pominął zaawansowaną fabułę ze szczyptą np. dramatu lub psychologii, wolał po prostu nakarmić nas zwykłym prostym filmem z bestią, która skądś sobie przyszła i ludzi pozabijała i hej hej ludzie to na pewno to kupią, bo są bezmózgową masą i wystarczy im tylko polać krwią przed oczami, by byli w pełno usatysfakcjonowani. Widząc taki proceder zastanawiam się czy kinematografia się rozwija czy cofa.