PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559065}

Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94527
3,7 11 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Dla fanów książek Cassandry cytat z najnowszej, czwartej części trylogii "The Mortal Instruments":
Znalezione tutaj: http://mundiemoms.blogspot.com/

QUOTED FROM CASSANDRA CLARE
"The alley and the music all fell away, and there was nothing but her and the rain and Jace, his hands on her. . . He made a noise of surprise, low in his throat, and dug his fingers into the thin fabric of her tights. Not unexpectedly, they ripped, and his wet fingers were suddenly on the bare skin of her legs. Not to be outdone, Clary slid her hands under the hem of his soaked shirt, and let her fingers explore what was underneath: the tight, hot skin over his ribs, the ridges of his abdomen, the scars on his back. This was uncharted territory for her, but it seemed to be driving him crazy: he was moaning softly against her mouth, kissing her harder and harder, as if it would never be enough, not quite enough."

Ava713

a po ilu się dopiero urodziłyśmy? ;P

gabry886

No właśnie^^ Jakby tak jedne i drugie zsumować, to trochę by tych armagedonów wyszło;D;P

Ava713

LUDZIE CO TO DO KUR*** MA BYC! JAK SKONCZYŁA SIE 4 CZESC! JAK ?! JAK?! ja sie rozpłakałam, na koniec... naprawde, juz wszystko miało byc tu tak pieknie, a tu ten jeb**** cham musiał sie obudzic ! :D ja juz chce Miasto Zaginionych Dusz! <3

KOCUNIA

Taaak to byłoo dość zaskakujące zakończzenie , choć i taak by w końcu musiał kiedyś wrócić .. bo jak już tu, albo na tych podobnych forach ktoś wsponial , nie znaleziono jego ciała .
No o ile mówimy o tym samym ..;D

DevilOrAngel

Jeszcze przed wydaniem książki wyszła informacja, że ktoś "zmartwychwstanie", liczyłam na to, że to będzie Max, postać poboczna, ale był taki słodki :D

ocenił(a) film na 6
KOCUNIA

Najgorsze jest to JAK się obudził...

Ellen88

Że jak on się obudzil ..
No taak jak wszyscy otworzył oczy i bach.. już nie śpi !!

Jaaa wiedziałam , już wcześniej coś mi śmierdziało podczas czytania M.Szkła , wiedziałam , że jeszcze się rozpęta piękło ..;D Spójrzmy prawdzie w oczy , medal ma 2 strony ..;D a co to za książka bez dodatkowych zmartwień ..;D

Taaak Maax był faajny ..;( BiedaczeQ .. [*]

;P Wgl wie już ktoś coś na temat następnej części ..

gabry886

Cassie udostępniła w internecie pierwszy rozdział "City of Lost Souls", oto link: http://www.mortalinstruments.com/8h6Ged7yh/CoLSCh1-part1.pdf
Do premiery książki jeszcze tylko 40 dni!! :D