Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94569
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Jak wyżej. Dopóki nie zobaczę, nie przekonam się do Jamiego w roli Jace'a.

ocenił(a) film na 8
spongeboob

A kogo chciałabyś zobaczyć w jego roli? Alexa Pettyfer'a?

ocenił(a) film na 7
Ketharine

tak właśnie, Alexa Pettyfer'a.

spongeboob

Świetnie! Może napiszmy petycję w tej sprawie?! http://www.pictures19.com/wp-content/pictures/2012/07/alex-pettyfer-magic-mike.j pg Tutaj wygląda jak idealny Jace! <3

ocenił(a) film na 6
kasia275

Hmmm ... Moim zdaniem jest IDEALNY na tym zdjęciu, żywcem wzięty z książki. XD

Ellen88

Prawda?! http://www.youtube.com/watch?v=TiatNPt6NKk przecież on ani trochę nie przypomina Jace'a!!!!

ocenił(a) film na 9
kasia275

też bym wolała żeby alex zagrał jace, ale jak sie nie myle odmówił zagrania czy coś takiego.. ; )

Rowing460

Chciałam zaznaczyć, że moje wypowiedzi są czysto ironiczne.

ocenił(a) film na 9
spongeboob

To takie smutne, że patrzycie tylko na wygląd. Jakby zagrał Alex i grał jak kłoda, to rozumiem, że byłybyście zadowolone z wyboru aktora, bo podobny do Waszego wyobrażenia Jace z książki ??

Jull_K

Czemu twoim zdaniem Alex grałby jak kłoda?
I kierując pytanie do pozostałych; dlaczego uroiłyście sobie, że zarostu nie da się zgolić...?

indictus

Ponieważ Pettyfer to aktor drewno.

kasia275

Lubię Pettyfera, ale co racja to racja. Jeśli chodzi o zdolności aktorskie to wygrywa Bower.

madzja90

Nie uważam się za wybitnego znawce filmowego ale nigdy nie odniosłem podobnego wrażenia. Co do zdolności Jamiego wypowiadać się nie będę, bo widziałem go jedynie w trzech pobocznych rolach, po których nie zamierzam oceniać jego umiejętności.

indictus

W moim przekonaniu nawet w pobocznych rolach Jamie wypada lepiej niż Alex w głównych. Powoli się do niego przekonałam i wierzę, że wypadnie świetnie jako Jace.

madzja90

Właśnie. Nawet jeśli nie widziałaś go w tej roli to się powoli przekonujesz. Niektórzy wolą tkwić w niechęci, co moim zdaniem jest bezcelowe :)

ocenił(a) film na 9
indictus

Kasia odpowiedziała na Twoje pytanie za mnie.

spongeboob

Ja też bym wolała Alexa zamiast Jamiego no ale coż.. Wychodzi na to,że Simon będzie ładniejszy w filmie, a to Jace miał być tym "przystojniakiem" xD