Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94569
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

...że Simona ma zagrać nijaki Logan Lerman z filmu "Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy"? Z góry dziękuję za odpowiedź. :)

ocenił(a) film na 7
Dansee_macabre

Wiadomo jest tylko, że Clary zagra Lily, a Jace'ego Jamie, o niczym innym nie wiadomo. Co najwyżej może na castingu był. W sumie nawet by się nadawał.

ocenił(a) film na 8
xrosemarie

Według mnie ciekawie mógłby wypaść w roli Simona. :)

Dansee_macabre

A mnie strasznie ciekawi kogo wybiorą do roli Magnusa Bane :) ta postać jest taka nie z tej ziemi ;)

ocenił(a) film na 8
Nibira

Prawda! W tej roli mógłby się sprawdzić Woody Harrelson. :) On jest taki... specyficzny. XD I według mnie nawet pasowałby do tej roli, oczywiście, jeśli by dobrze ucharakteryzowali. :)

ocenił(a) film na 7
Dansee_macabre

coo? to żart jakiś? przecież o ile dobrze pamiętam, to Magnus w połowie był Azjatą, więc choć lubię Wood'yego to on całkowicie odpada.

ocenił(a) film na 8
xrosemarie

Ach! Też racja. XD Zapomniałam. Dawno nie czytałam tej książki. XD

xrosemarie

racja:) zajrzałam dla przypomnienia do książki: wysoki, chudy półAzjata o dość ciekawej stylizacji - makijaż, ubranie... mam nadzieję, że nie zepsują tej postaci bo jest jedną z moich ulubionych:)

ocenił(a) film na 7
Nibira

ja swietnie pamietam jak bohaterowie wyglądają, a również dawno czytałam, a Magnus ma charakterystyczną urodę, więc niełatwo ją zapomnieć, przynajmniej dla mnie. a Woody co najwyżej mógłby Hodge'a zagrać. xD

xrosemarie

Taaak, mi się podobały zawsze jego kocie oczęta..Ciekawe jak im się to uda zrobić, żeby było wiarygodnie???

Dansee_macabre

Wyobrażam go sobie inaczej, ale Logan tak ciut moze też pasuje...

ocenił(a) film na 7
Cassie93

z charakteryzacją da się naprawdę wiele.

xrosemarie

Hej a co myślicie o Amy Adams jako Jocelyn?

ocenił(a) film na 7
Nibira

strasznie młodo wygląda, poza tym jakoś nie pasuje mi na Jocelyn.

Nibira

Moim zdaniem ujdzie, ale mam kogoś innego na oku...

ocenił(a) film na 7
Dansee_macabre

znalazłam pewne informacje na temat aktorów, którzy biorą udział w castingu na postać Mangusa.
There are now five actors (that we know of) that have auditioned for the role of Magnus Bane in ‘The Mortal Instruments: City of Bones.’

Shannon Kook was the first to enter the fray and was soon followed by Simon Raymond. We learned earlier today that Ross Butler had also auditioned.

Now there are two more actors who have auditioned for the role: Ben Cho and Osric Chau

z nich wszystkich to mi chyba najbardziej pasuje ten Kook... http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTY5ODgxNTExMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzg1NzU0NQ @@._V1._SX640_SY427_.jpg tylko to jego zdjęcie jest do przetrawienia xD