PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559065}

Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94532
3,9 13 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Grrr !!

ocenił(a) film na 10

mam tego dość ludzie ciągle porównują go do zmierzchu a ja po trailerach już widzę że to w ogóle
coś innego jest to wkurzające no po prostu grr!!
zaciekawił mnie film i mam zamiar przeczytać tą jak i inne seria darów anioła ...
ludzie nie porównujcie go do zmierzchu błagam .. albo .. kto powinien w nim grac a kto nie przecież
nie po to robią castingi do filmu ..

romann1001

Też mi się nie podoba to, że jest porównywany do Zmierzchu choć to całkiem inna opowieść. Dary Anioła nie skupiają się tylko na romansie głównych bohaterów. Zachęcam do przeczytania książek bo są świetne, na razie jest ich 5 , na początku 2014 roku ma być premiera szóstej i ostatniej części pt"Miasto Niebiańskiego ognia". Miłego czytania :)

ocenił(a) film na 10
Coset

dzięki na pewno przeczytam ... mam nadzieje że premiera będzie super .. i zacznijmy od tego że zmierzch to wampiry tylko i co trochę wilkołaków a dary to wszystko pół anioły, demony, wilkołaki i trochę wampirów i nie jest to romansidło gdzie walka jest tylko w ostatniej części .. po za tym tu grają ładniejsi aktorzy oprócz Taylora Lautnera ..

ocenił(a) film na 5
romann1001

GRRR ! – THE ROLLING STONES ;D

Przepraszam ale tak mnie okropnie korciło, akurat słuchałam piosenki z ich albumu , a tu wchodzę na forum i widzę temat „Grrr” taki zbieg okoliczności. Próbowałam się powstrzymać , ale koniec końców nie wytrzymałam ;)

ocenił(a) film na 10
calays

hahaha spoko ...:P

ocenił(a) film na 6
calays

Kocham The Rolling Stones :3, a poza tym z wami się zgadzam, mnie też to denerwuje.
Ważną rzeczą, która będzie w MK to oczywiście walka. Przecież w Zmierzchu prawie w ogóle nie było bitew, krwi, glutów, mięska itd. które już możemy zauważyć w pięciominutowym spocie... głównie gluty i mięsko... plech :P