Przyda Nam się taki temat, aby dodawać jakieś nowości o filmie. ;) Czy w ogóle ktoś wie, kiedy zaczynają zdjęcia?
Chris Riggi brał udział w przesłuchaniu, nie wiem do jakiej roli. Pewnie do Aleca ^^ Ale wszystko jest możliwe. według was nadawałby się? Ja sobie go wyobrażałam.. jako bardziej ... szczupłego i wyższego.
http://www.imdb.com/title/tt1538403/trivia
znalazłam jeszcze fragment wywiadu
" It’s quite a day for us! But it’s hard to underestimate how important a release date is for a film. The only bigger deal is actually starting shooting at which point … you really have a movie.
As I told MTV, Harald (our director, so we might as well all start thinking of him on a first name basis) is putting his production team together. They just hired Francois Seguin as production designer. Francois is incredibly talented and awesome, just was nominated for an Emmy for his work on the Borgias, and it is his job to make everything look amazing and beautiful. Francois, Harald and the production team are scouting for locations this week … so if you’re in Toronto and/or New York … you might see them searching for the Institute. :)
We have a casting director, too, Stephanie, and there’s a definite concentration on European and British actors for the Shadowhunters, which I like as it underlines the feeling that they are not quite like the culture that surrounds them. That doesn’t apply to Simon of course, so favorites floating around like a certain guy whose name starts with A and another guy whose name starts with L are not off the table. ;) *
*I’m really not supposed to talk about casting. They’ll make me live in a brick igloo. Since everyone is asking me about Playlist saying Jamie isn’t attached, they have been saying that for a while. I do not know why. It isn’t what I have heard, and that is honestly all I know. "
za dużo nie powiedzieli ... :D ale fajnie, że od wizerunku zatrudnili Francois Seguin ;) dla Borgiasów fajną robotę odwalił moim zdaniem.
zdjecia zaczynaja sie 15 sierpnia, czyli za niecałe 3 miesiące! niedługo powinnismy mieć calą obsadę :') ja nie mogę się doczekać Izzy i Simona - kocham ich :'D
oo, szybko te zdjecia. pewnie tak na poczatku 2013 r, mozemy spodziewac sie zdjec. :)
wiem, zle sie wyrazilam, chodzi mi, ze na poczatku 2013 mozemy spodziewac sie zdjec z planu. -.-
Czyli Jamie i Lilly SĄ w obsadzie??? słyszałam już różne wersje...
Niech już ogłoszą całą obsadę......... :((((( pplllsss
Na 99% są. Sama Cassandra mówi, że jest nimi zachwycona. I cos tam było, że w zimę była w Nowym Yorku poznać nowego reżysera i on już poznał Jimmiewgi i Lily i yłnimi zachwycony, czyli chyba są w obsadzie...
bez przesady. moglo być gorzej. lily jest idealna, a jamie? to kwestia dyskusyjna, bo każdy ma swój indywidualny gust. gdyby alex pettyfer nie strzelał fochów i nie chciał więcej kasy, to pewnie byśmy go oglądali. :]
Pewnie tak...Lily lubie całkiem...ale Jamie mnie wkurza. A co do Alexa to podobno on nie chciał być kojarzony z "wampirską" produkcją... - ale moim zdaiem to jednak powinien się zgodzic...
zobaczcie ten teledysk z Jamie, ja tam uważam że będzie świetny w roli Jace :)
http://www.youtube.com/watch?v=zMBTvuUlm98&feature=results_video&playnext=1&list =PL78EB482B1E5F4E0A
wow, uwielbiam tę piosenkę :)))) dzięki za link.
Nie miałam pojęcia, że Jamie zagrał w teledysku Florence :o) I zgadzam się z Tobą, że będzie świetnym Jace'em :) od początku tak uważałam. Na przesłuchaniach do roli wszyscy byli nim zachwyceni. Lily, Cassie, reżyserka... Odegrał kilka scenek, i ponoć BYŁ Jace'em. Niech ogłoszą już resztę obsady i ZACZNĄ KRĘCIĆ bo ja już nie mogę się doczekać!!!!!! PLS.
Florance jest super, jak Ci się podoba to zobacz ten utwór i teledysk, nawet do Darów Anioła pasuje :) mogliby w soundtracku umieścić ;P
http://www.youtube.com/watch?v=HGH-4jQZRcc&feature=autoplay&list=PL78EB482B1E5F4 E0A&playnext=2
Jamie nadaje sie do tej roli ... nie wiem co większość od niego chce . Założę sie , że wszyscy teraz tak gadają na niego , a po premierze filmu , będą nim zachwyceni : )
mam przeczucie że będzie SZAŁ a może i nawet większy na Niego niż na Pattinsona i resztę ekipy :) i wtedy powiemy : "A nie mówiłam?" ;P
tak sobie jeszcze myślę, że tych części jest tak dużo, że przed nami kilka emocjonujących w tym temacie lat :) faaajnie !
Super by było !!! ale najlepsze jest to , że dwie ostatnie książki jeszcze nie wyszły , hehe , a my już przewidujemy dla nich ekranizacje :)
Szkoda, że nie ma takiego czegoś, że można kliknąc :lubie to", albo "to jest prawda" "GENIALNE" ITP.. xd
To nawet nie chodzi o niego, bo widziałam , jak gra i podoba mi się to...Po prostu niektóre jego wypowiedzi (a dokładnie jedna) mnie zdenerwowały. I stąd się wzieła ta niechęć. Jamie napewno dobrze zagra...
Nie powiem Ci dokładnie, bo to było ze dwa lata temu...Pamiętam, że powiedział coś w stylu, ze ludzie, którzy mają ciężki los, zasłużyli sobie na to....Mnie to osobiście uraziło, w pewien sposób
Oo... Dobrze wiedzieć, może jednak nie pójde do kina o lasce albo na wózku inwalidzkim, spowpdowanych starością i głuchota oraz czymś tam jeszcze ;P
Nooo to czekam z niecierpliwościa, na jakieś nowe informacje xD
http://tmisource.com/2012/06/19/jemima-west-cast-as-isabelle-lightwood/
znamy aktorkę, która zagra Isabelle Lightwood!
i wiemy kto na pewno NIE ZAGRA Aleca !
No to już wiem xD
Miło wiedzieć, coś więcej na temat TMI, niż tylko 2 osoby z obsady ;D