Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94601
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Jace

ocenił(a) film na 3

Czy tylko mnie nie pasuje Jamie Campbell Bower na Jace ?

Katienkis

Tylko tobie.

ocenił(a) film na 6
Katienkis

Jamie idealnie pasuje :)

Katienkis

Mnie też on się jakos nie widzi. Ale nie skreślam go dopóki nie zobaczę filmu :)

ocenił(a) film na 4
Katienkis

Ja też jestem przeciw żeby on grał Jace'a. Myślałam, że wybiorą kogoś innego. Ja jakoś nie widzę Jamie'a Campbell'a Bower'a jako Jace'a. W ogóle nie pasuje mi do tej roli :(

Ika001

{w nazwach własnych i imionach apostrof umieszczamy gdy końcówka nie może zostać przeczytana normalnie po ludzku bo się zmieni słowo (np. Jace'a nie przeczytasz Jacea); nie umieszczamy gdy słowo może zostać po ludzku przeczytane (np. Campbella Bowera). THE MORE U KNOW}

ocenił(a) film na 4
kansas2y5

Dziękuje bardzo za lekcje gramatyki :) następnym razem na pewno się zastosuje do twoich porad.

ocenił(a) film na 5
Katienkis

matko nie tylko on... zwiastun jak dla mnie tragiczny...

ocenił(a) film na 4
Katienkis

Na początku też byłam sceptyczna, ale w miarę ukazywania się kolejnych zdjęć, wywiadów, zwiastunu, co raz większa sympatia do niego zaczęła we mnie kiełkować. Teraz uważam, że jest dobrym wyborem. Nie najlepszym, bo takowy nie istnieje, ale poprawnym.

katniss_

A ja sie przyznam, że na początku sie bałam że Jace będzie wyglądać w filmie jak Edzio ze Zmierzchu po jedzeniu. Wszystko przez te złote oczka. No ale po trailerze jestem spokojna, nie będzie mi sie źle kojarzyć xDDD a co do samego doboru aktora to mi nie przeszkadza.

ocenił(a) film na 3
katniss_

Dobra, dam mu szanse, może jeśli nie wizualnie to sposobem gry aktorskiej mnie urzeknie. Może jednak będzie dobry jako Jace...zobaczymy po premierze...

ocenił(a) film na 4
Katienkis

Aparycja będzie niczym jeśli tylko dobrze wcieli się w postać :D Dlatego tak bardzo czekam na film, chcę zobaczyć wizje postaci inną niż moja.

ocenił(a) film na 5
Katienkis

Mi definitywnie nie pasuje do mojego wyobrażenia Jace'a po przeczytaniu książki. Jace miał być najbardziej przystojny z nich wszystkich, a niestety Jamie tak przystojny nie jest :/ nie ma w sobie tej charyzmy, tego czegoś co przyciąga wzrok...

ocenił(a) film na 3
Equilibrium_

Zgadzam sie, w mojej wyobraźni Jace wyglądał totalnie inaczej...Już bardziej Alex Pettyfer mi pasuje na Jace ;|

ocenił(a) film na 7
Katienkis

z tym castingiem to nigdy wszystkim nie dogodzisz ;p ile czytelników tyle wyobrażeń, wiadomo, że inaczej sobie go wyobrażałam, ale mi tam pasuje :d *.*

ocenił(a) film na 6
Katienkis

przestańcie narzekać, jeszcze filmu nie widzieliście, no lool

ocenił(a) film na 3
brandnewname_

Tu nie chodzi o film tylko o postać -.-

Katienkis

No jak pierwszy raz wygooglowałam sobie jego nazwisko to nie byłam zadowolona, ale po zwiastunie i zdjęciach promocyjnych przekonałam się do niego ;D Jedyne co mnie irytuje to ten kolczyk, ale cóż...

carolina_liar

Ja też nie byłam zadowolona, że ta właśnie on zagra Jace'a, ale to było jeszcze przed ukazaniem się trailera. Rozpaczałam, że to akurat jego wybrali a nie np. Alex'a Pettyfer. Ale jak zobaczyłam zwiastun... całkowicie zmieniłam zdanie o nim:) Bardzo fajnie wygląda na trailerze, taki niegrzeczny chłopczyk;) tylko wolałabym żeby troszkę przypakował do filmu, chudzinka z niego....

ocenił(a) film na 7
Katienkis

wszyscy płaczą za Alexem Pettyferem, który nawet nie chciał zagrać w tym filmie. Jak dla mnie Jamie pasuje w sam akuracik. Widziałam go w Anonimusie gdzie był ok. i jako pyskaty łowca też się obroni. Scena ze zwiastuna, w której kopniakiem roztrzaskuje szybę na głowie upiora świetna. Ma w sobie tą iskrę Jace'a.

jakobson88

i ten skok na stół... podobno zrobił go sam z siebie :)

carolina_liar

Może nie sam z siebie, ale wszystkie sceny walki wykonywał sam bez dublera :) O Alexie już nic nie napisze... dla mnie temat zamknięty. Tak naprawdę dla każdego powinien być. Alex nie był, nie jest i nie będzie Jace'm :)

ocenił(a) film na 6
kasia275

Święte słowa ;) Zgadzam sie z tobą całym sercem :')

ocenił(a) film na 6
Katienkis

Ja się bardzo cieszę, że go wybrali! Ale bądźmy szczerze, ze kto by to nie był i tak komuś się nie spodoba.

ocenił(a) film na 7
Katienkis

Cóż, na castingach udowodnił, że jest najlepszym kandydatem do roli.

ocenił(a) film na 8
Katienkis

Mnie też on nie pasuje, ale myślę, że najpierw trzeba zobaczyć jak gra i dopiero później go oceniać. Zresztą, spójrzmy prawdzie w oczy, nikt nie jest dość dobry żeby zagrać rolę Jace'a!