Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94569
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Jace-Pettyfer

ocenił(a) film na 10

też jestem za tym,żeby Jace'a grał Pettyfer ale skurczybyk jest już za stary ;/

Keiichidesu

Hehe no tak ;p
Ale hmm... charakteryzacja (?) filmowa robi cuda ;D

ocenił(a) film na 10
marcelina179

niby tak,ale i tak spójrz na niego teraz,a jaki był kilka lat temu jako mały blondynek z czuprynką

Keiichidesu

noo xD
taki to był uroczy ;D

marcelina179

Ma 22 lata. Znacznie starsi od niego grali 15-latków, w Glee Cory Monteith gra osiemnastolatka a ma 30 (ur. w 1982), to samo aktorzy grający Pucka i Mike'a. Najmłodszy ze stałej obsady jest Kurt, a ma tyle samo lat co Pettyfer :D.

użytkownik usunięty
Corita

za stary,jasne...lily collins jest od niego starsza o rok,a ten brzydal jamie bower o dwa.a wszyscy na około,że alex jest za stary.mother of god.

ocenił(a) film na 10

to już nie chodzi o to,ale zobaczcie jak wygląda np w The Time,i porównajcie go do Alex Rider.Różnica duża,ale! Hollywood'cy wizażyści są magikami.Tak czy owak,Alexa w tej roli nie zobaczymy,chocbyśmy zesrali się im pod drzwiami w ramach protestu ;D

No własnie, ale słyszałam, że to jego decyzja, że nie gra... . A no i swoja drogą rozumiem go - zobaczcie co sie stało z Pattisonem (ale ja nie rozumiem co dziewczyny w nim widza). Ale tez troche szkoda, bo on BYŁ bardzo podobny do Jaca!

xD_Roszpunka_xD

No tak Miastem Kości to pogardził, ale w Upadłych zagra... Matko Noc. -.-

użytkownik usunięty
MyWorld

sądzę,że to kolejny wymysł fanów i alex wcale daniela nie zagra.nie ma przecież na to żadnego potwierdzenia,a kiedy było głośno o tym,że wystąpi w mieście kości to przynajmniej mówił,że rozmowy trwają.w upadłych to go raczej nie zobaczymy.

MyWorld

Zagra??? Szczerze, to nic o tym nie słyszałam. Teraz czytam Namiętność, i muszę przyznać, że Daniel jest podobny do Alexa, ale Miasto Kości lepsze! Szkoda... Mam Cassie na Facebooku i pisała, że ma spotkanie w LA z jakiśm facetem i jak to ujeła on "rozmawiał już z Lily i Jimmy, kocha ich!", a ja sądzę, że to paranoja. Ogułem Cassie jest podekscytowana (jak by było czym)...!

Widziałam tego Jamiego w Harrym Potterze... Małą miał rolę ale w tych urywkach fajnie zagrał i nie jest zaś taki okropny jak się to wielu wydaje...

marcelina179

Ja za to widziałam z nim serial i całkiem sporo filmów i wierz mi, naprawdę jest okropny. Nie dość, że natura poskąpiła mu urody, to jeszcze aktorem jest beznadziejnym.

yvonneD

To chyba musze obejrzeć ten serial ;p

użytkownik usunięty
marcelina179

to chyba naprawdę muszę sobie odpuścić ekranizację darów :C a ja tak kocham jace'a!nie wiem jak mogli mi to zrobić[wybrać jamiego,ugh].

ale to podobno Pettyfer odrzucił role...

użytkownik usunięty
marcelina179

no podobno tak,ale on sam tego nie potwierdził.zresztą to teraz już bez różnicy.zagra?nie zagra.co nie zmienia faktu,że jamiego lubić nie będę.wygląda strasznie i nie wiem kto go wcisnął go obsady :(

Ja i tak tego filmu nie będe oglądać... ;p

użytkownik usunięty
marcelina179

no ja do kina raczej nie pójdę,bo nie chce,żeby ci debile,którzy wybrali jamiego na jace'a,na mnie zarobili.i ogólnie strata kasy na taki szajs,jaki z tego prawdopodobnie będzie.ale po czasie pewnie obejrzę to sobie w necie.tak o,z ciekawości,żeby zobaczyć czy choć jedna scena im się udała.

pewnie znając życie najfajniejszych fragmentów z książki nie dadzą do filmu...

użytkownik usunięty
marcelina179

...i niektórych tekstów jace'a.ale wtedy to chyba pozabijam :o

pomoge ci xD

marcelina179

Camelot polecam,po tym serialu odechce ci się Jamiego w roli Jaca,on pasuje do tej roli jak pięść do nosa...

ocenił(a) film na 5
szarit

True Story...

Keiichidesu

Liam Hemsworth brał udział w przesłuchaniach. Szkoda, że go nie wzięli. Pettyfer też byłby lepszy od Jamie'go

ocenił(a) film na 6
Karolina945

że co?! Liam był na przesłuchaniach, na Jace'a?! Wystarczy że schrzanił rolę Gale'a z Igrzysk.

Wampirzycaaaa

nie schrzanił Gale'a! przynajmniej wg mnie bardzo pasował do roli

ocenił(a) film na 6
Karolina945

Przykro mi ale schrzanił. Grał beznadziejnie.

Wampirzycaaaa

w sumie to nie wiem czy tu w ogóle można mówić o graniu. pokazany był tylko w jakiejś 1/10 filmu.

Karolina945

Dobra uwaga:) Za bardzo to on się tam nie nagrał, ale i tak wypadł fajnie:)

kasia275

no i z Kasią się zgodzę :)

Keiichidesu

Uwierz mi nie jest za stary - "moc tapety" czego przykładem mogą być współczesne dziewczęta. Jak zmyją makijaż to byś nie poznał na ulicy ;D, a tak na serio wystarczy spojrzeć na Johnnego Deppa w najnowszym filmie Mroczne Cienie.

Pierwsza rzecz jaka mnie wręcz uderzyła kiedy puścili film to to, że wyglądał jak 20 latek. ( Chodzi mi tu o sam początek filmu kiedy jeszcze chyba nie był wampirem ;) ).

ocenił(a) film na 2
Keiichidesu

A Pitt w "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona"?
Zrobili go tam na szczyla;)
http://www.youtube.com/watch?v=z5Hd418WJ78 - 2 minuta 10 sekund...
A Alex jest połowę młodszy, bez obaw. Nadałby się.
Szkdoa że nie chce grac kurde.