też jestem za tym,żeby Jace'a grał Pettyfer ale skurczybyk jest już za stary ;/
niby tak,ale i tak spójrz na niego teraz,a jaki był kilka lat temu jako mały blondynek z czuprynką
Ma 22 lata. Znacznie starsi od niego grali 15-latków, w Glee Cory Monteith gra osiemnastolatka a ma 30 (ur. w 1982), to samo aktorzy grający Pucka i Mike'a. Najmłodszy ze stałej obsady jest Kurt, a ma tyle samo lat co Pettyfer :D.
za stary,jasne...lily collins jest od niego starsza o rok,a ten brzydal jamie bower o dwa.a wszyscy na około,że alex jest za stary.mother of god.
to już nie chodzi o to,ale zobaczcie jak wygląda np w The Time,i porównajcie go do Alex Rider.Różnica duża,ale! Hollywood'cy wizażyści są magikami.Tak czy owak,Alexa w tej roli nie zobaczymy,chocbyśmy zesrali się im pod drzwiami w ramach protestu ;D
No własnie, ale słyszałam, że to jego decyzja, że nie gra... . A no i swoja drogą rozumiem go - zobaczcie co sie stało z Pattisonem (ale ja nie rozumiem co dziewczyny w nim widza). Ale tez troche szkoda, bo on BYŁ bardzo podobny do Jaca!
sądzę,że to kolejny wymysł fanów i alex wcale daniela nie zagra.nie ma przecież na to żadnego potwierdzenia,a kiedy było głośno o tym,że wystąpi w mieście kości to przynajmniej mówił,że rozmowy trwają.w upadłych to go raczej nie zobaczymy.
Zagra??? Szczerze, to nic o tym nie słyszałam. Teraz czytam Namiętność, i muszę przyznać, że Daniel jest podobny do Alexa, ale Miasto Kości lepsze! Szkoda... Mam Cassie na Facebooku i pisała, że ma spotkanie w LA z jakiśm facetem i jak to ujeła on "rozmawiał już z Lily i Jimmy, kocha ich!", a ja sądzę, że to paranoja. Ogułem Cassie jest podekscytowana (jak by było czym)...!
Widziałam tego Jamiego w Harrym Potterze... Małą miał rolę ale w tych urywkach fajnie zagrał i nie jest zaś taki okropny jak się to wielu wydaje...
Ja za to widziałam z nim serial i całkiem sporo filmów i wierz mi, naprawdę jest okropny. Nie dość, że natura poskąpiła mu urody, to jeszcze aktorem jest beznadziejnym.
to chyba naprawdę muszę sobie odpuścić ekranizację darów :C a ja tak kocham jace'a!nie wiem jak mogli mi to zrobić[wybrać jamiego,ugh].
no podobno tak,ale on sam tego nie potwierdził.zresztą to teraz już bez różnicy.zagra?nie zagra.co nie zmienia faktu,że jamiego lubić nie będę.wygląda strasznie i nie wiem kto go wcisnął go obsady :(
no ja do kina raczej nie pójdę,bo nie chce,żeby ci debile,którzy wybrali jamiego na jace'a,na mnie zarobili.i ogólnie strata kasy na taki szajs,jaki z tego prawdopodobnie będzie.ale po czasie pewnie obejrzę to sobie w necie.tak o,z ciekawości,żeby zobaczyć czy choć jedna scena im się udała.
Camelot polecam,po tym serialu odechce ci się Jamiego w roli Jaca,on pasuje do tej roli jak pięść do nosa...
Liam Hemsworth brał udział w przesłuchaniach. Szkoda, że go nie wzięli. Pettyfer też byłby lepszy od Jamie'go
że co?! Liam był na przesłuchaniach, na Jace'a?! Wystarczy że schrzanił rolę Gale'a z Igrzysk.
Uwierz mi nie jest za stary - "moc tapety" czego przykładem mogą być współczesne dziewczęta. Jak zmyją makijaż to byś nie poznał na ulicy ;D, a tak na serio wystarczy spojrzeć na Johnnego Deppa w najnowszym filmie Mroczne Cienie.
Pierwsza rzecz jaka mnie wręcz uderzyła kiedy puścili film to to, że wyglądał jak 20 latek. ( Chodzi mi tu o sam początek filmu kiedy jeszcze chyba nie był wampirem ;) ).