Ci którzy aktorów dobierają to oczu nie mają chyba prędzej dałabym go na Magnusa i to tez
nie bo na Magnusa lepiej nadaje się już Bill Kaulitz. Weźmy okładkę książki Miasto Kości
C.Clare (polską) i zdjęcia Jamie'go i Alex'a Pettyfer'a, Alex jest normalnie wyciągnięty z
okładki do świata zewnętrznego!! A przecież miało być tak pięknie, na samym początku to
przecież jego obsadzili co się stało żądamy wyjaśnienia!
Tez bardzo rozpaczam, że Alex nie za gra ale z tego co słyszałam to jego wybór że nie chce. Patrząc na to co się stało z życiem Roberta Pattinsona po roli Edwarda to mu chyba się nie dziwie bo uważam że Dary Anioła odniosą taki sam lub nawet większy sukces niż Zmierzch.
Ale czego się nie robi dla fanów, on nawet nie wie jak skrzywdził swoich fanów rozumiem że zrezygnował ale dlaczego reżyserowie wzieli tego Jamie'go on ni w ząb nie przypomina Jace'a ;(
Niestety zgadam się Jamie nie przypomina Jace'a ale no cóż nic na to już nie poradzimy ;( Możemy mieć tylko nadzieje że udźwignie on tak dużą role i chodź trochę będzie przypominał Jace'a ;)
Eeeej a jest ktoś wgl za Jemie'm ? Haahaa .. ? ;>
Boo wszyscy taaaak "rozpaczamy" nad Pettyfer'em xD !
Czytając wypowiedzi innych na temat jamiego każdy go obsmarowuje ale niektórzy mówią że powinniśmy poczekać i zobaczyć jak zagra do wyglądu aktora można się przyzwyczaić :)
Dzięki ,za Jamiego ale widziałam go w Camelocie on się nie nadaje do tej roli za wymoczkowaty jest i za mało przystojny...Jace miał powalać wyglądem a Jamie?sorki...
A ja jestem w drużynie Jamiego ;) Trzymam kciuki, żeby Wam pokazał na co go stać ;)
I ja również. Widziałam kilka filmów z nim i były naprawdę dobre. Może da radę...
Nooo to w takim bądź razie czekam .. ;D aż w końcu go wyreżyserują a może najpierw dobiorą resztę obsady xD i może przed "końcem świata" ;D Gooo wreszcie obejrze xD
było pare obrazków gdzie Jamie jest "przerobiony" na Jace'a i nawet fajnie wygląda :) nie ukrywam, że Alex bardziej pasuje mi na Nocnego Łowcę, ale dajmy szanse Jamiemu (:
jedynie focie z fejsbuka, przykro mi, jeśli ktoś nie ma :D
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150217132069376.337652.351263854375& type=3
Występ w Camelocie też?bo jak dla mnie straszny z niego wymoczek niestety,i urodą jaką powinien mieć Jace niestety ale nie powala...
Taaa, też jakoś nie bardzo skacze pod sufit z radości ;P
Przez kumpele, przerażają mnie je brwi ! Chociaz wcześniej nie zwracałam na to uwagi ;D
Chcoiaż oglądałam Duży Mike, w którym dziewczyna grała, nawet dobrze wychodzi. Ale mogłaby grać ją inna aktorka.
Bez Alexa to nie będzie to samo, hmm może gdyby polska okładka wyglądała inaczej mielibyśmy innego kandydata na Jace'a a tak to ... ;/
Też nie widzę Jamie'ego jako Jace'a choć sam aktor całkiem dobrze gra. Chociażby w Sweeney Todd. Lily Collins też do mnie nie przemawia, ale nią za specjalnie się nie przejmuję, ponieważ nie trawię Clary. O ile nie zepsują teraz Alex'a i Magnusa to będę szczęśliwa ;) I błagam nie mówcie mi, że widzicie czarownika jako Billa czy Lamberta, bo zaliczam tutaj niezłe palpitacje na samą myśl o tym
byłoby cudownie gdyby Magnusa zagrał Lambert, ma naprawdę świetny warsztat aktorski:). Co do Jace'a to wszystko jedno pod warunkiem, że wygląd będzie zgodny z opisem książkowym i dobrze odda charakter tej postaci. Ciekawi mnie jednak bardziej rola Simona, o nim jakoś nikt nie wspomina. Dlaczego? (patrzę na to z perspektywy całej trylogii i jej kontynuacji).
Jamie na Jace'a - chyba jakiś żart O_o Może i gość przyzwoicie gra, ale oglądając Camelot coraz bardziej zdaję sobie sprawę, że on i Jace pasują do siebie jak pięść do oka :/ Po pierwsze jest za stary, po drugie JACE BYŁ PRZYSTOJNY !!, po trzecie wygląda jak laska...
Mam nadzieję, że oszczędzą mi bólu i przynajmniej nie spieprzą postaci Aleca i Magnusa- jeżeli reżyser nie jest w temacie relacji tej dwójki to obawiam się, że może z tego zrobić GejParty.... :/