Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94569
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Ci którzy aktorów dobierają to oczu nie mają chyba prędzej dałabym go na Magnusa i to tez
nie bo na Magnusa lepiej nadaje się już Bill Kaulitz. Weźmy okładkę książki Miasto Kości
C.Clare (polską) i zdjęcia Jamie'go i Alex'a Pettyfer'a, Alex jest normalnie wyciągnięty z
okładki do świata zewnętrznego!! A przecież miało być tak pięknie, na samym początku to
przecież jego obsadzili co się stało żądamy wyjaśnienia!

ocenił(a) film na 4
DvP16

Tez bardzo rozpaczam, że Alex nie za gra ale z tego co słyszałam to jego wybór że nie chce. Patrząc na to co się stało z życiem Roberta Pattinsona po roli Edwarda to mu chyba się nie dziwie bo uważam że Dary Anioła odniosą taki sam lub nawet większy sukces niż Zmierzch.

Sandra_lodz

Ale czego się nie robi dla fanów, on nawet nie wie jak skrzywdził swoich fanów rozumiem że zrezygnował ale dlaczego reżyserowie wzieli tego Jamie'go on ni w ząb nie przypomina Jace'a ;(

ocenił(a) film na 4
DvP16

Niestety zgadam się Jamie nie przypomina Jace'a ale no cóż nic na to już nie poradzimy ;( Możemy mieć tylko nadzieje że udźwignie on tak dużą role i chodź trochę będzie przypominał Jace'a ;)

ocenił(a) film na 5
Sandra_lodz

Eeeej a jest ktoś wgl za Jemie'm ? Haahaa .. ? ;>
Boo wszyscy taaaak "rozpaczamy" nad Pettyfer'em xD !

Devil_Or_Angel

Czytając wypowiedzi innych na temat jamiego każdy go obsmarowuje ale niektórzy mówią że powinniśmy poczekać i zobaczyć jak zagra do wyglądu aktora można się przyzwyczaić :)

ocenił(a) film na 5
DvP16

Coś w tym jest .. ;D

DvP16

Dzięki ,za Jamiego ale widziałam go w Camelocie on się nie nadaje do tej roli za wymoczkowaty jest i za mało przystojny...Jace miał powalać wyglądem a Jamie?sorki...

ocenił(a) film na 4
Devil_Or_Angel

A ja jestem w drużynie Jamiego ;) Trzymam kciuki, żeby Wam pokazał na co go stać ;)

ocenił(a) film na 6
medzia88

I ja również. Widziałam kilka filmów z nim i były naprawdę dobre. Może da radę...

ocenił(a) film na 5
Ellen88

Nooo to w takim bądź razie czekam .. ;D aż w końcu go wyreżyserują a może najpierw dobiorą resztę obsady xD i może przed "końcem świata" ;D Gooo wreszcie obejrze xD

ocenił(a) film na 6
Devil_Or_Angel

Ale tylko "może" :D

ocenił(a) film na 5
Wampirzycaaaa

Właśnie Może ;D

Devil_Or_Angel

było pare obrazków gdzie Jamie jest "przerobiony" na Jace'a i nawet fajnie wygląda :) nie ukrywam, że Alex bardziej pasuje mi na Nocnego Łowcę, ale dajmy szanse Jamiemu (:

ocenił(a) film na 5
misiasiozaurus

Widziałaś .. ? o_O
Gdzie ?;) Możesz podać link czy cokolwiek ? ;)

Devil_Or_Angel

jedynie focie z fejsbuka, przykro mi, jeśli ktoś nie ma :D
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150217132069376.337652.351263854375& type=3

Ellen88

Występ w Camelocie też?bo jak dla mnie straszny z niego wymoczek niestety,i urodą jaką powinien mieć Jace niestety ale nie powala...

DvP16

Wiecie, ja nawet uznam tego Jamiego ale no prosze was. Ta dziewczyna na Clary ? !

ocenił(a) film na 5
skubaniec98

Taaa, też jakoś nie bardzo skacze pod sufit z radości ;P
Przez kumpele, przerażają mnie je brwi ! Chociaz wcześniej nie zwracałam na to uwagi ;D

Devil_Or_Angel

Chcoiaż oglądałam Duży Mike, w którym dziewczyna grała, nawet dobrze wychodzi. Ale mogłaby grać ją inna aktorka.

ocenił(a) film na 5
skubaniec98

Jaak dla mnie wgl nie pasuje do tej roli ..

Devil_Or_Angel

Clary była delikatna nie dużo o delikatnych rysach twarzy. Gdzie ta dziewczyna niby to ma ?

ocenił(a) film na 5
skubaniec98

Nie wiem gdzie, ale z pewnością tego nie ma ..

DvP16

Bez Alexa to nie będzie to samo, hmm może gdyby polska okładka wyglądała inaczej mielibyśmy innego kandydata na Jace'a a tak to ... ;/

DvP16

Też nie widzę Jamie'ego jako Jace'a choć sam aktor całkiem dobrze gra. Chociażby w Sweeney Todd. Lily Collins też do mnie nie przemawia, ale nią za specjalnie się nie przejmuję, ponieważ nie trawię Clary. O ile nie zepsują teraz Alex'a i Magnusa to będę szczęśliwa ;) I błagam nie mówcie mi, że widzicie czarownika jako Billa czy Lamberta, bo zaliczam tutaj niezłe palpitacje na samą myśl o tym

Ange_Skye

byłoby cudownie gdyby Magnusa zagrał Lambert, ma naprawdę świetny warsztat aktorski:). Co do Jace'a to wszystko jedno pod warunkiem, że wygląd będzie zgodny z opisem książkowym i dobrze odda charakter tej postaci. Ciekawi mnie jednak bardziej rola Simona, o nim jakoś nikt nie wspomina. Dlaczego? (patrzę na to z perspektywy całej trylogii i jej kontynuacji).

ocenił(a) film na 5
DvP16

Jamie na Jace'a - chyba jakiś żart O_o Może i gość przyzwoicie gra, ale oglądając Camelot coraz bardziej zdaję sobie sprawę, że on i Jace pasują do siebie jak pięść do oka :/ Po pierwsze jest za stary, po drugie JACE BYŁ PRZYSTOJNY !!, po trzecie wygląda jak laska...
Mam nadzieję, że oszczędzą mi bólu i przynajmniej nie spieprzą postaci Aleca i Magnusa- jeżeli reżyser nie jest w temacie relacji tej dwójki to obawiam się, że może z tego zrobić GejParty.... :/

DvP16

Jamie to ostatni aktor w Ameryce, który mógłby zagrać Jace... argument? Proszę - Jace był przystojny!