Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94569
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

nawet zgolone i tak by były widoczne psując cały film!

ocenił(a) film na 5
Lukotoni

Hahahhahh uważam tak samo! Cały film nie mogłam powstrzymać się od śmiechu, a do tego jeszcze Jamie z ulizanymi włosami do tyłu i szczurkowatą twarzą. Co jak co, może nawet i nie najgorzej zagrali, lecz ich wygląd po prostu .. ręce opadają. Osobiście uważam że do roli Clary lepiej nadała by się Bella Thorne, a Jace - każdy byle nie Jamie.

ocenił(a) film na 9
AutVincereAutMori

Idzie się przyzwyczaić. Ja też się z tych brwi lałam no ale.. :D hahha

ocenił(a) film na 5
Lukotoni

Ja osobiście miałam nadzieję, że Clarissę zagra Bella Thorne, lub chociażby Ashley Greene. No ale się zawiodłam... Gdy dowiedziałam się o Lily Collins musiałam się trochę zastanowić, która to. Ale sobie po chwili przypomniałam: "Ta z brwiami".
Bałam się że te jej "istoty" nad oczami przyćmią innych aktorów, i się dużo nie pomyliłam. Wybór aktorki do roli Clary był straszny... Aż dygoczę na myśl o następnych częściach z Nią w roli głównej ;c

ocenił(a) film na 5
bllack_angell

Ciągle się zastanawiam, dlaczego ona nic z tym nie zrobi. Uważam, że "Porwanie" było ogólnie dobrym filmem, lecz gdy na ekranie pojawiała się tylko Lily od razu myślałam o jej krzaczastych brwiach. Dżizys. Bella wydaję mi się, zagrałaby to porównywalnie, lecz z pewnością nie musielibyśmy skupiać swojej uwagi na brwiach. Jak czytałam książkę, to wyobrażałam sobie Clary taką .. o delikatnej urodzie, a tu mi taką kobyłę walnęli.

AutVincereAutMori

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ale mnie rozbawiłyście. Pewnie jej brwi śnią wam się po nocach :D Wyluzujcie na anioła