Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94569
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Film w ogóle do mnie nie przemawia ... nie oceniam bo nie dałam rady obejrzeć do końca .... może
innym razm

karymnata

Wydaje mi się, że film jest idealny dla fanów Zmierzchu. Osobiście obejrzałem do końca, tragedii nie było, ale wciągnąć też nie dał rady. 5/10 to odpowiednia ocena.

ocenił(a) film na 5
karymnata

Jestem z Wami ^^ za to moja młodsza siostra jest zachwycona. Mam nad czym popracować...

ocenił(a) film na 7
karymnata

Filmu moze nie widzialem, ale tak mialem z ksiazka, przeczytalem z 10 pierwszych rozdzialow, potem zdobylem audiobooka, bo chcialem jak najszybciej skonczyc, i odlozylem zaraz po tym jak Simona zamienili w mysz.
Teraz sie zastanawiam, czy dosluchac do konca i zobaczyc film, czy darowac sobie ksiazke.
Dodam ze z tego co przeczytalem stwierdzam ze to jest dosc ciekawa, dobra ksiazka, jednak moim zdaniem nie tak dobra jak Harry Potter, Igrzyska Smierci czy Mroczne Materie.

ocenił(a) film na 5
karymnata

również oceniam film na 5/10. Może jak bym miał tak z 15 lat to była by wyższa ocena.

użytkownik usunięty
illusion_tw

Również 5/10. Z małymi przerwami udało mi się dobrnąć do końca, ale wiele razy byłam bliska wyłączeniu. Że nie lubię przerywać, jak już coś zacznę, to dotrwałam. Następnych części na pewno nie obejrzę. Kilka lat temu pewnie bym się tym zachwycała, ale wygląda na to, że po prostu z tego typu filmów wyrosłam.

użytkownik usunięty

Dodam jeszcze, że przez pierwsze pół godziny oglądałam z zaciekawieniem, zapowiadał się dobrze, a potem zaczął przynudzać.