Jakim cudem w ekranizacji pierwszej części pojawia się Razjel? Czyżby scenarzyści planowali od
razu przedstawić nam 3 pierwsze części?
Taaaaaaaaaaaaaaaaak, przecież od początku wiadomo, że W Mieście Kości będą złączone 3 części. -_-
Razjel może się pojawić podczas opowieści Hodga o powstaniu rasy Nocnych Łowców jako retrospekcja. Wystarczy pomyśleć :>
Wcale bym się nie zdziwiła - ten film od samego początku jest stekiem bzdur.
Kasiu275 - wpadłam na to dopiero po napisaniu :D
Ale wyobrażasz sobie jak fenomenalną rolę można stworzyć grajac nieruchomy posąg? To wymaga niesamowitego kunsztu aktorskiego XD Ponoć Czarek Pazura na zaliczenie szkoły aktorskiej czy teatralnej miał zagrać zsiadłe mleko i wyszło mu to tak świetnie, że dostał 4! To się nazywa talent! ;-)
Hmm... Trochę zdjęć widziałam, chyba z przewodnika filmowego były, ale powiem Ci szczerze, że unikam lukania na to, bo jak zobaczę wszystko, to potem w kinie niewiele mnie już zaskoczy. Robiłam tak z Intruzem i nieźle potem żałowałam. Ale masz rację, widać podobieństwo. A widziałaś niemiecki zwiastun CoB? Tam akurat sporo rzeczy takich samych jak w książce rzuciło mi się w oczy, także mogę być zadowolona :-)