Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94601
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Jakim cudem w ekranizacji pierwszej części pojawia się Razjel? Czyżby scenarzyści planowali od
razu przedstawić nam 3 pierwsze części?

Farfalla1299

Taaaaaaaaaaaaaaaaak, przecież od początku wiadomo, że W Mieście Kości będą złączone 3 części. -_-
Razjel może się pojawić podczas opowieści Hodga o powstaniu rasy Nocnych Łowców jako retrospekcja. Wystarczy pomyśleć :>

użytkownik usunięty
Farfalla1299

Albo po prostu ktoś zagra posąg Razjela ;-D

Wcale bym się nie zdziwiła - ten film od samego początku jest stekiem bzdur.
Kasiu275 - wpadłam na to dopiero po napisaniu :D

użytkownik usunięty
Farfalla1299

Ale wyobrażasz sobie jak fenomenalną rolę można stworzyć grajac nieruchomy posąg? To wymaga niesamowitego kunsztu aktorskiego XD Ponoć Czarek Pazura na zaliczenie szkoły aktorskiej czy teatralnej miał zagrać zsiadłe mleko i wyszło mu to tak świetnie, że dostał 4! To się nazywa talent! ;-)

To będzie rola życia! Facet na 100% dostanie za nią oscara :D

Widziałaś nowe zdjęcia? W przeciwieństwie do zwiastunów tam widać duże podobieństwo do książki

użytkownik usunięty
Farfalla1299

Hmm... Trochę zdjęć widziałam, chyba z przewodnika filmowego były, ale powiem Ci szczerze, że unikam lukania na to, bo jak zobaczę wszystko, to potem w kinie niewiele mnie już zaskoczy. Robiłam tak z Intruzem i nieźle potem żałowałam. Ale masz rację, widać podobieństwo. A widziałaś niemiecki zwiastun CoB? Tam akurat sporo rzeczy takich samych jak w książce rzuciło mi się w oczy, także mogę być zadowolona :-)

W polskim zwiastunie zastanawia mnie najbardziej skąd wziął się miotacz ognia i ciemnowłosy Valentine...