Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94603
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

na stronie Cassie pojawiła się informacja że aktorka negocjuje warunki aby zagrać Inkwizytorkę w
Mieście Popiołów. Co wy na to?
Moim zdaniem byłaby świetna w tej roli. Chyba po raz pierwszy w 100% jestem zadowolona z
wyboru aktora.

effi_2

Byłoby super. To świetna aktorka i jedna z moich ulubionych. Oby wypaliło.

ocenił(a) film na 4
Pani_Zima_1989

Jeśli ją odpowiednio scharakteryzować, dodać siwe włosy, krzepy typowej dla nocnego łowcy w średnim wieku i będzie idealna :)
Ale skoro już mowa o miescie popiołów czy to znaczy że już niedługo bedą kręcić 2 część chociaż jeszcze nie wiadomo jak wypadnie pierwsza część ?
Ok, ok wiem że wypadnie cudownie (w końcu książki sa genialne) i wiem że znajdzie dużą rzeszę fanów, może coś typu Igrzysk Śmierci, oby nie takich jak Zmierzchu haha :) Chodzi mi tu tylko o czysto hipotetyczną możliwość , czyli muszą być nastawieni na sukces, co mnie cieszy bo nie ważne jak film wypadnie, bedę je oglądać. (trochę zeszłam z tematu ,sorry :D)

ocenił(a) film na 6
rilla_nati

tak będą kręcić Miasto Popiołów.... zdjęcia zaczynają się 23 sierpnia czyli czasu niewiele a parę nowych osób do obsady znaleźć muszą.... czy będzie hitem czy nie druga część i tak powstanie co do kolejnych to już nie wiadomo.. ale na pewno są nastawienie na sukces

rilla_nati

Szczerze wątpię w to, że będzie miała siwe włosy ;) Twórcy postanowili zrobić drugą część po tym jak film został dobrze przyjęty przez publiczność w czasie pierwszego pokazu. Zdjęcia zaczynają się 23 września :)

ocenił(a) film na 6
kasia275

faktycznie 23 września mój błąd

ocenił(a) film na 4
kasia275

Siwe włosy u krzepkiej staruszki-tak ją sobie wyobraziłam, ale nawet jak ich nie będzie mieć to i tak jestem zadowolona że ją biora pod uwagę, bo aktorką jest świetną. :D

użytkownik usunięty
effi_2

Fakt, świetny wybór. Już sobie ją wyobrażam grającą surową i bezwzględną Inkwizytorkę - Weaver jest świetna w takich rolach. Po "Obcym" fajnie będzie ją zobaczyć w takim wcieleniu :-)