Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94603
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Zbliża się premiera filmu więc kują żelazo puki gorące.

http://shelf-life.ew.com/2013/04/11/the-bane-chronicles-cassandra-clare-maureen- johnson-sarah-rees-brennan-what-really-happened-in-peru-exclusive-cover/

ocenił(a) film na 4
patryks83

Akurat co do tego projektu nie mam żadnych wątpliwości, bo Magnus jest tak intrygującą postacią, że poznanie jego losów, będzie okropnie ciekawym doświadczeniem.
Kuciem żelaza nazwałabym raczej kolejne dwie serie o Nocnych Łowcach, które ukażą się w 2015 roku.

katniss_

Jestem bardzo ciekawa losów Magnusa więc to dobra wiadomość :) Przełknę jeszcze The Dark Artifices. Julian i Emma mnie intrygują. Natomiast 2 kolejne serie to już za dużo. Będzie znowu trójkąt miłosny tym razem syn pewnej pary z TID i 2 dziewczyny. W drugiej serii główna para ma być homoseksualna. Zobaczymy co z tego wyjdzie

ocenił(a) film na 4
kasia275

A to nie jest jedna i ta sama seria z parą homoseksualną i potomstwem z TID? Ja słyszałam tylko o TLH i TDA. Cassie jeszcze coś planuje?

katniss_

Tak będą dwie nowe. TLH będzie o Jamesie i on będzie miał te dwie adoratorki. A ta druga seria to o tej homoseksualnej parze. Tak przynajmniej zrozumiałam :)

ocenił(a) film na 4
kasia275

Czyli w sumie 3. Ehh, to już trochę wygląda jak skok na kasę.

ocenił(a) film na 8
kasia275

Serio? Słyszałem o Dark Artifices i to jeszcze przeczytam, bo podoba mi się pomysł na postać Emmy, ale dwie kolejne to jest naprawdę przesada. Nic mnie do nich nie ciągnie, absolutnie nic, chyba po 'TDA' pożegnam się ze światem Nocnych Łowców...

użytkownik usunięty
RobertSolski

Tak, tak, ja tez tak planowalam i to nieraz, juz taki bunt mialam po przeczytaniu 4 cz. DA, ale uwierz mi: ciekawosc pcha czlowieka dalej i zapewne siegniemy po dalsze serie, ja sie juz nawet nie oszukuje, ze nie, mimo ze moja "przygoda" z Nocnymi Lowcami ciagnie sie od 4 lat :-D