Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94601
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Jak w temacie... Były podawane już jakieś terminy? Jestem ciekawa czy będzie równolegle do premiery światowej czy raczej z poślizgiem. Biorąc pod uwagę popularność serii u nas powinna być 23 sierpnia, no ale czort ich tam wie skoro nawet tytuł nie jest jeszcze na polski przetłumaczony.

katniss_

Nic nie wiadomo, co mnie bardzo martwi.

kasia275

Masz racje mnie tez to martwi ale większość filmów wychodzi u nas w tym samym lub przyblizonym czasie co w Stanach np. Intruz, Piekne Istoty czy W pierścieniu ognia a są to filmy tego samego gatunku co CoB więc myśle że niedługo dostaniemy date premiery i oficjalny polski zwiastun

ocenił(a) film na 4
Anonimowa_M

Oby. Nie przeżyję jeśli będzie duży przeskok między premierą światową a naszą. Tydzień, na tyle mogę się zgodzić.
Premiera Igrzysk śmierci była w dniu światowej, a Dary Anioła cieszą się nie mniejszą popularnością, dlatego cały czas jestem dobrej myśli.

ocenił(a) film na 6
katniss_

Na hataku napisali, że polska premiera zaplanowana jest tego samego dnia co światowa :3

assasymphonie

Na fdb znalazłam informacje że dystrybutorem jest Monolith Films a premiera ma być 23.08.13 mam nadzieje że to prawda ;]

ocenił(a) film na 7
Anonimowa_M

ja w kinie w listopadzie jak byłam to widziałam zwiastun, i coś mi się kojarzy właśnie, że miał byc w sierpniu. wiec to oznacza ze bedzie na pewno i mam nadzieje ze w sierpniu.