Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94569
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Cześć :)
W wakacje (23 sierpnia) w Poznaniu odbędzie się Zlot fanów dzieł Cassandry Clare. Więcej informacji znajdziecie na facebook'u https://www.facebook.com/events/1395548960690539/ oraz http://zlotnocnychlowcow.blogspot.com/

Po I Ogólnopolskim Zlocie Fanów Twórczości Cassandry Clare, który odbył się 23 sierpnia 2013 roku i można go zaliczyć do udanych po licznych pozytywnych opiniach jakie padły, administratorki strony Świat Nocnych Łowców na portalu społecznościowym Facebook zdecydowały się podjąć zadania zorganizowania drugiej edycji tego wydarzenia. Na zeszłorocznym konwencie zgromadziło się 110 osób. Mamy nadzieję, że kolejny przyciągnie więcej fanów. Tak jak to było w zeszłym roku - żaden Nocny Łowca nie wyjdzie z pustymi rękami, bo na każdego będzie czekała paczka startowa. II Zlot Nocnych Łowców odbędzie się 23 sierpnia 2014 roku na Międzynarodowych Targach Poznańskich, będących największym organizatorem targów w Europie Środkowo-Wschodniej i istniejących już od 1921 roku. Wydarzenie to zostało zgłoszone do Komendy Miejskiej Policji w Poznaniu. Koszt kupienia biletu to 40 zł, jednak jeżeli zainteresowanie będzie duże, cena automatycznie spadnie. Oficjalny początek wydarzenia przewiduje się na godziny przedpołudniowe, jednak to może ulec jeszcze zmianie.
Zapraszamy! :)

ocenił(a) film na 10
Embers

Bardzo chciałam uczestniczyć w Zlocie... no ale niestety akurat tego dnia jestem hen daleko za miedzą :(
Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie kolejny Zlot i zaszczycę Go swoją obecnością :)

Embers

Świetne wydarzenie, OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA! :D

Polecam <3

ocenił(a) film na 5
00Majka00

Tak, dokładnie :) Obowiązkowa dla każdego fana książek :) Zostało jeszcze 79 bilecików :)

ocenił(a) film na 5
Embers

Zostało 41 bilecików :)
159 Nocnych Łowców zapisało się już na Zlot :)
Zapraszamy! :)