Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94569
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Zwiastun

ocenił(a) film na 10

w końcu się doczekalismy z czego sie bardzo ciesze jako wielka fanka serii jednak po obejrzeniu zwiastunu mam pewne obawy
1.Valentine z dredami, koralikami we włosach i dlaczego one nie są jasno blond?!!!!
2.Isabelle z miotaczem ognia?
3.Nie ma Magnusa gdzie w trailerze jedna z kluczowych postaci?
4. Kevin jako Alec aktorsko się sprawdzi i jest przystojny ale to nie nasz ksiązkowy Alec on jest poprostu za stary

Pozytywnie zaskoczyło mnie to że Jamie jako Jace wygląda naprawde dobrze (może nie jest tak przystojny jak opisuje to książka) i aktorsko tez czuje że sie sprawdzi

Zapraszam do dyskusji jakie macie uwagi i odczucia co do nadchodzącego filmu?

Helvi

1. Valentine miał biało-srebrne włosy, które nie bardzo pasowałyby Jonathanowi. Wygląd Vala odbiega od książkowego, bo tak postanowili twórcy. Akurat ten pomysł mi się podoba. Bohater wygląda nowocześnie.
2. Po tym jak w Dumort walczyli z wampirami, użyła miotacza żeby je spalić. Nie rozumiem dlaczego się wszyscy tego czepiają.
3. Magnus w Mieście Kości pojawia się w dwóch rozdziałach, więc nie będzie go za dużo w filmie. Poza tym Godfrey jest uwielbiany przez fanów i mam wrażenie, że twórcy chcą nas jeszcze po torturować nim pokażą nam Magnusa :)
4. Po pierwsze w książce Alec był najstarszy. Po drugie w dzisiejszych czasach normą jest, że 30-latkowie grają 18-latków. Jeżeli uważasz że poradzi sobie aktorsko to nie powinnaś mieć z nim problemów, bo to jest najważniejsze.

kasia275

1.Valentine miał włosy tak jasne że aż białe więc obydwie macie racje a co do charakteryzacji jak na razie po zwiastunie mi się nie podoba wię zgadzam się z nie powiniem mieć dredów, koralików i ciemnych włosów mnie to az razi ciekawe jak pokażą w takim razie Sebastiana ;]

Anonimowa_M

2. co do miotacza ognia to porostu w zwiastunie jest go za dużo ale myśle że twórcy nie byliby tak bezmyślni i pozbawili Izzy bicza
3.Magnus jest w niewielu scenach to fakt ale za to obszernych
4.Kevin hm uważam że jest przystojny i nadaje się do roli Aleca (może poprostu nocni łowcy wygladają dojrzalej ;]) na zwiastunie jest go jednak za mało i ciężko ocenić do końca
Co do Bowera to niebyłam pozytywnie nastawiona ale już się do niego przekonałam jest dobrym aktorem
fajnie pokazane sa tez runy chociaz wyobrażałam je sobie inaczej i podoba mi się motyw znaku anioła jako głównego symbolu filmu