Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94603
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Zastanawiam się czy pójść na to do kina. Może mi pomożecie?? Iść, czy nie??

ocenił(a) film na 7
asia13579_filmweb

WARTO. ALE MYŚLE ŻE JEST TO KEWSTIA GUSTU. JEST LEPSZY NIŻ ZMIERZCH. MOIM ZDANIEM. GRA AKTRÓW RÓWNIEŻ

ORIANA90

Hej! Przestań krzyczeć!

Jedni powiedzą, żeby iść inni odradzą. Sama musisz zdecydować czy ryzykujesz. Nie mniej jak książkę czytałaś to dla porównania chyba warto, aczkolwiek nie oznacza to, że Ci się spodoba film albo, że mi się podobał.

pumba_14

cóż.. książki nie czytałam. Po prostu po oglądnięciu trailera film mnie zaciekawił, aczkolwiek czasami zwiastun jest świetny a film do bani, więc pomyślałam, że warto najpierw o ten film popytać ;)

ocenił(a) film na 8
asia13579_filmweb

Jeżeli nie czytałaś książki i lubisz filmy brane pod kategorię "dla nastolatek" to idź. Bo jak zauważyłam to na film bardziej narzekają osoby które już czytały książkę oraz osoby które nie przepadają za filmami typu "Zmierzch" (nie żebym porównywała!)

Nervesize

zmierzch nawet lubię ;D nie jest to arcydzieło kinematografii, ale przyjemny z niego umilacz czasu ;)

ocenił(a) film na 8
asia13579_filmweb

A więc skoro tak to polecam i Miasto Kości. Książka wspaniała, a ekranizacja mimo pewnych zmian wyszła im bardzo dobrze ;) Według mnie lepiej od Zmierzchu a swojego czasu byłam nawet jego tzw. "fan girlsem" :D

Nervesize

no to w takim razie go obejrzę ;) dzięki za odpowiedzi ;D

asia13579_filmweb

Nie idz - to sieka jest!!!

KamilaSM

idę ;D

asia13579_filmweb

Na swoja odpowiedzialność - to gorsze od zmierzchu jest

KamilaSM

a ja zmierzch lubię ;D