Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94569
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Zapowiada się ciekawie Lily Collins i Jamie Campbell Brower no i bardzo ciekawa fabuła. Z
chęcią pójdę do kina jak tylko pojawi się premiera.

ocenił(a) film na 6
panna_sekretnego_okna

Na reszcie ktoś uważa ze będzie to dobra produkcja. Duuużo tu pesymistów (bez urazy).

Ellen88

Film wydaje się bardzo interesujący mam nadzieję, że w najbliższym czasie będziemy mieli okazję o obejrzeć ;D

ocenił(a) film na 4
panna_sekretnego_okna

Zobaczymy jak bedzie. Duzo pesymistów, bo kazdy widział juz w roli Jace'a Alex'a Pettyfer'a. Ludzie patrzą na wygląd. A podobno Cassandra swierdziła ze Jamie świetnie na castingu zagrał Jace'go pod względem jego zachowania i wgl.. Co do Lili - nie mogłam wyobrazić sobie lepszej aktorki na obsade Clary. ;) Boję się jak wyjdzie, ale jednocześnie z niecierpliwością czekam na sierpień 2013.

tuuska

Pod względem aktorskim Jamie przypadł mi do gustu (świetnie zagrał w Sweeney'u) co do jego wyglądu nic nie mam, bo nie czytałam książki. Myślę że będzie doby film

ocenił(a) film na 6
panna_sekretnego_okna

Rola u boku Johnnego Deppa to już coś. ( A demoniczny golibroda to zajebis.y film - mojego ulubionego reżysera). Większość uważa jednak, że Jamie nie pasuje bo ... coś tam coś tam. Ale Alex nie jest dobrym aktorem mimo że do Jace'a jest podobny. Niech będzie jak jest, a jest uważam bardzo dobrze.

Ellen88

Burton to mój ulubiony reżyser a golibroda to najlepszy film ever :-)

ocenił(a) film na 6
panna_sekretnego_okna

Noo, golibroda najlepszy, ale Edward i jeździec bez głowy też są super.