6,7 324  oceny
6,7 10 1 324
David Guetta - Nothing But The Beat
powrót do forum filmu David Guetta - Nothing But The Beat
justareader

właśnie, dla mnie to jego kariera skończyła się na utworze ten z Akonem nie pamiętam tytułu. Dla mnie on już nie jest Dj-em

justareader

napweno nie mnie ;p

ocenił(a) film na 8
justareader

No to po co przepraszam taki durny temat zakładasz?
Jak cię nie interesuje, to się nie wypowiadaj. Jaki problem. Nudzi się człowiekowi.

Miss_Joker

Skoro to taki głupi temat to po co się wypowiadasz? Nudzi się człowiekowi? No właśnie widzę...

ocenił(a) film na 8
justareader

A co? Nie mam prawa się wypowiadać? O dziwne, że jak wypowiadali się ci, co się z tobą zgadzali to było okej, a jak znalazł się ktoś, kto się nie zgadza, to się plujesz.
Każdy ma prawo się wypowiedzieć i się wcale się z założycielem tematu zgadzać nie musi. Oto jestem. Może pomyślisz, zanim założysz kolejny temat. Trzeba się liczyć z odmiennymi opiniami.

Miss_Joker

JA się pluję? To ty mi zarzucasz ,że zakładam DURNY temat. Mówisz mi,że mam się na jakiś temat nie wypowiadać i jeszcze ze mnie robisz nudzącego się trolla. "Każdy ma prawo się wypowiedzieć ","Jak cię nie interesuje, to się nie wypowiadaj." Da fak? Nie napisałam nic obraźliwego.Nie masz prawa wyjażdżać z takimi tekstami.MYŚL zanim coś nabazgrzesz. I'm done here.

ocenił(a) film na 8
justareader

Nie mam prawa?! Coś ci się w główce pomieszało. Mam prawo do wszystkiego.
Bez odbioru.

ocenił(a) film na 8
justareader

Obchodzi przede wszystkim fanów jak i również ludzi, którzy chcieli poznać jego drogę na szczyt. Poza tym chyba nie trzeba zakładać takich żenujących tematów, by oczekiwać na owację ze strony antyfanów, prawda? :)