Taki dla młodzieży raczej... kompletnie bez iskry... ciekawy ale wykonany byle jak i bez przemyślenia... szkoda bo potencjał w historii bardzo duży...
Podpisuję się obiema rękami i zaczynam dochodzić do wniosku,że jak już się skończyło 15 lat to nie ma na co do kina pójść.
Dokładnie - film bez iskry. Nie wszystkie filmy dla młodzieży takie są, ale cóż skoro 12latka gra 20 parolatek to tak potem wygląda.
dziwny ten film, zlepek kilku różnych filmów w dodatku tak naprawdę o niczym i nawet nie wyjaśnił dlaczego jest jak jest w tej społeczności.
Tak, odebrałam go podobnie. Doskonała bajka dla młodzieży, dla starszych - mniej ale też dobra. Są takie filmy. Np "Moja dziewczyna" który zrobił na mnie ogromne wrażenie. Naszukałam się wszędzie tego filmu i gdy oglądnęłam go po latach , stwierdziłam zdziwiona,że jest bardziej dla dzieci i już mnie nie porusza. Ten film też jest zrobiony trochę pod młodszego widza, ale i tak się lepiej bawiłam na nim niż na nie jednej durnej produkcji. Nie żałuje,że go widziałam, bo fajnie się go oglądało. Polecam nie tylko młodzieży :P