Hmmm.... ja czytając teraz te recenzje zastanawiam się co ludzie właściwie chcieli zobaczyć w tym filmie. Oczywiście AKCJĘ! No bo jak film może ukazać się bez James'a Bond'a i jego strzelających bucików. To mnie najbardziej wkurza! Jest tylko niewielka liczba osób które zobaczą w tym coś pięknego i coś co daje do myślenia.
Boli mnie to, że ludzie po oglądnięciu takiego filmu nie wyciągają z niego wniosków! Takie filmy są robione i pokazywane po to aby zrobić coś w kierunku pokoju i ładu na świecie, bo się rozpadniemy i zostanie po nas może i takie miasteczko jak to w filmie! Takie filmy są dla rozrywki oczywiście, ale także aby pokazać jaki problem jest na ziemi i żeby jak najszybciej go rozwiązać...
Dla mnie film zrobił bardzo dobre wrażenie :) jestem zadowolona z wydania pieniędzy i oglądnięcia go w kinie, może nawet poszła bym na niego jeszcze raz :)
Bardzo mnie zaskoczyło to, że oglądając trailer myślałam, że już wszystko wiem o filmie, ale tak nie było :) pozytywnie mnie zaskoczył bo nie wiedziałam do końca jak się skończy, a bardzo to lubię.
Polecam wszystkim! Film do myślenia :D